Matei Dima vorbeste despre caderea parului si despre problemele avute in viata sexuala

Matei Dima sustine ca primul semn de calvitie a aparut la frageda varsta de 18 ani. Acesta a fost foarte afectat de fapul ca era nevoit sa traiasca cu pierderea treptat a parului si ca nu avea ce sa faca in aceasta privinta.

   Iata ce a declarat producatorul de film

“La mine a fost o chestie foarte treptată. Eu de la 18 ani am început să chelesc, de când am plecat în America- asta poate să fie o legătură cu alimentația sau suferința de a fi departe de casă, dar atunci am început să chelesc și am avut cred că un an în care nu am recunoscut. Prima etapă e că nu vrei să recunoști că ți se poate întâmpla asta, spui că e „din aer”. Eram foarte supărat că dădeam cu mâna prin păr pe vremea aia și vedeam mereu fire în mână”,a declarat acesta.

Fiind vizibil afectat de pierderea parului, Matei Dima a mentionat ca a facut fel de fel de tratamente pentru a-si recupera podoaba capilara insa in zadar.  Acesta a mai mentionat ca nu ar fi renuntat la toate acele tratamente facute pentru recuperarea podoabei capilare daca nu ar fi avut efecte negative.

„Am luat un medicament, era singurul medicament care dădea rezultate, gen îți oprea căderea părului, dar avea contraindicații și probleme pe partea sexuală. Când am început să experimentez problemele astea în viața sexuală am zis că mai degrabă chel, dar funcțional. Nu era greu de ales. Mi-a luat un an de zile să accept chestia asta și după aia nu am mai avut nicio problemă”, a mai povestit amuzat Matei, completând că acum își lasă barbă ca să completeze cumva lipsa părului de pe cap. „Trebuie să-mi cresc părul pe unde pot, că nu am peste tot și de aia trebuie acolo unde îl găsesc să mă bucur de el și să-l prețuiesc” a mai mentionat Matei Dima.

Citeste si:  Benea Simion Ionuţ: "Trăiesc în epoca celei de-a 7-a arte şi mă bucur prin scris"

Celebrul actor si producator de film este celebru atat pentru modul in care interpreteaza cat si pentru amuzamentul de care de dovada in fiecare filmulet postat pe conturile sale de socializare.

Click aici pentru mai multe stiri mondene.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *