Earthing sau beneficiile contactului cu Pamantul

Earthing inseamna sa mergi in picioarele goale pe Pamant cu scopul de a reveni la natura originala a Omului. Practica regulata a acestei activitati contribuie la bunastarea omului. Va invitam in cele ce urmeaza sa aflati mai multe despre acest subiect.

In viata de zi cu zi exista placeri simple si imbucuratoare totodata. Earthing este una din aceste placeri. Putini sunt cei care nu apreciaza mersul cu picioarele goale pe nisip. Sau sa se afle in contact direct cu iarba uda.

Aceste experiente, atat de placute, sunt gratuite si economice si,in plus, confera numeroase beneficii asupra santatii, sanatatii mentale in special. Earthing inseamna sa te conectezi cu Pamantul. Si aceasta conectare nu se traduce doar prin activatea terminatiilor nervoase ale picioarelor. Asta deoarece este  o activitate care ne poate ajuta sa avem grija de sufletul nostru.

Ce este earthing? Termenul de earthing provine de la englezescul earth care inseamna pamant si care desemneaza in egala masura planeta Pamant. Aceasta activitate este cunoscuta in egala masura sub numele de grounding si consta in stabilirea unei conexiuni intre corpul nostru si energia electrica emanata de Pamant. Unele studii sustin faptul ca acest contact cu Pamantul este benefic atat pentru sanatatea fizica cat si pentru sanatatea mentala a fiecarui individ in parte. Omul, la origine, era conectat cu Pamantul deoarece umbla fara incetare in picioarele goale, un lucru banal alta data care s-a pierdut odata cu tercerea timpului, odata cu modernizarea.

Citeste si:  Între imaginea reală și ideal

Conform acestor aparatori ai originii omului, modernitatea ne-a indepartat de aceasta conexiune, motiv pentru care, acum suntem deconectati de Pamant. Functia fizica a persoanelor care practica aceasta activitate se imbunatateste in mod considerabil. Acestia resimt mai putin decat altii tensiunile musculare, sunt mai calmi, ca si cum Pamantul Mama ar vea grija de sanatatea lor. Atunci cand mergem cu picioarele goale pe Pamant, conexiunile electrice cu Natura actioneaza asupra organismului nostru. Pe aceasta credinta se bazeaza si Earthing, motiv pentru care adeptii sunt din ce in ce mai numerosi. Terapeutul Clint Ober se afla la originea acestei activitati inedite. Conform acestuia, dupa 30 de minute de umblat pe jos cu picioarele goale, incarcarile energetice ale corpului se echilibreaza, motiv pentru care aceasta activitate are un impact benefic asupra sanatatii noastre. Numeroase si de natura variata, beneficiile conferite de aceasta activitate, aceste beneficii nu au fost inca dovedite din punct de vedere stiintific. Cei care practica aceasta activitate afirma ca aceasta conexiune cu energia electrica a pamantului are un puternic potential antioxidant insa, pentru moment, nu s-a dovedit acest lucru.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *