Iata de ce trebuie sa ai o pensiune in Rasnov

Vrei sa afli de ce Rasnov este o zona atat de speciala? Ei bine locul are o istorie frumoasa si bogata. Localitatea si-a castigat renumele datorita preparatelor traditionale specifice care sunt absolut delicioase care reusesc sa cucereasca inima si celei mai pretentioase persoane.

Rasnov are atractii turistice care te vor face sa revii ori de cate ori vei avea ocazia. Acestea dateaza de secole si inca impresioneaza prin frumustea lor naturala.

    Atractii turistice impresionante

Daca vrei sa iti cumperi o pensiune in Rasnov atunci trebuie sa stii ce sa le recomanzi turistilor tai. Vezi pe aceasta pagina de ce Rasnov este atat de special.

Cea mai importanta atractie turistica este Cetatea Rasnov.  Aceasta a fost mentionata pentru prima data in documente oficiale in anul 1335.  Cetatea este marginita de un zid fortificat impresionant care este dotat cu un turn patrat.  In interiorul cetatii se poate vizita muzeul de arta feudala in care sunt expuse armuri, galerii , piese de mobilier de epoca dar si porturi specifice secolului al-XIV-lea.

Biserica Paganilor este un alt loc de poveste. Aceasta este sculptata intr-o formatiune stancoasa si aceasta atratie turistica atrage o multime de persoane care adora sa petreaca timpul in aer liber.

Cetatea Bran este un alt loc in care turistii tai trebuie sa ajunga. Este un loc impunator si a carui frumusete ar putea taia rasuflarea oricui.

Citeste si:  Destinatii insorite de Paste

Pesterea Dambovicioara sau Mausoleul de la Mateias sunt alte atractii turistice pe care trebuie sa le recomanzi. Acestea isi deschid portile atat in timpul saptamanii cat si in weekend pentru toate persoanele care doresc sa descopere istoria tarii noastre si pentru cei care sunt atrasi de arhitectura.

Din recomandarile tale nu trebuie sa lipseasa Dino Parc, pestera Valea Cetatii, pestera Rasnoavei si bineinteles Cheile Rasnoavei.

Vei ramane placut surprins sa descoperi ca Bran are ce oferii fiecarei persoane si ca turistii vin aici pentru a se relaxa si pentru a se bucura de istoria bogata a tarii noastre.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *