Cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti alegi tema de WordPress

Nu mai e niciun secret pentru nimeni. Wprdpress este una din cele mai interesante si mai populare platforme ce exista pentru a crea un site Web. Este cunoscuta si pentru temele sale gata sa fie folosite care pot sa transforme crearea de site-uri intr-un proces foarte simplu si rapid.
Te intrebi insa cum sa alegi modelul potrivit? Iata cateva elemente care te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere.
Utilizarea domeniului. Aproape toate modelele comerciale merg mana in mana cu o utilizare nelimitata a domeniului. Acest lucru inseamna ca vei fi in masura sa iti lansezi tema pe diferite site-uri fara sa platesti nimic. In cazul in care ai un singur site web, acest lucru nu ar trebui sa puna probleme.
Dar daca vrei sa lansezi mai mult decat un site, acest lucru inseamna ca trebuie sa alegi o tema cu un domeniu nelimitat. Poti instala astfel o tema pe un domeniu si sa creezi mai multe subdomenii.
Actualizarea temelor. Atunci cand alegi un model, trebuie sa fii atent si la conditiile de actualizare deoarece uneori se ofera doar una pe an. Uneori se intampla ca WordPress sa functioneze doar cu unele modele ajustate. Deci, daca tema ta de WordPress nu este actualizata cu cea mai recenta, asta inseamna ca vei avea un site web non-securizat si ca pluginurile nu vor mai functiona.
Suport tehnic. S-ar putea sa ai nevoie de asistenta tehnica. Se poate intampla ca unele modele sa nu fie compatibile cu anumite modele si pluginuri suplimentare. Deci inainte de a alege un anumit model, va trebui sa fii atent la mai multe lucruri importante. Daca este limitata va trebui sa platesti pentru actualizare si pentru asistenta tehnica.
Functionalitati suplimentare. Daca vrei sa creezi un site Web perfect pentru proiectele tale online, trebuie sa alegi foarte bine modelul de tema. In caz contrar, vei pierde mai multe teme WordPress si vei alege un produs inutil.
Trebuie deci sa alegi o tema in functie de nevoile tale si sa creezi o lista pentru a alege ceea ce se potriveste cel mai bine site-ului tau Web.
Compatibilitatea cu comertul electronic. Daca detii un magazin, ar trebui sa alegi o tema care sa fie compatibila cu site-urile de e-commerce pentru WordPress. Aemenea modele dispun de un cos de cumparaturi, o lista de dorinte cu produsele favorite, functionalitate care permite compararea de produse si integrarea unor optiuni de plata. Unele dintre ele includ chiar si posibilitatea de chat online, un lucru care va facilita comunicarea cu clientii.
Optimizare pentru motoarele de cautare. Este un lucru necesar pentru un proiect online rentabil. Alege deci un model optimizat SEO pentru a crea o firma infloritoare si pentru ca site-ul sa ajunga in primele locuri pe motoarele de cautare. In plus, temele optimizate pentru motoarele de cautare sunt lejere si se incarca foarte repede. Sunt deci conviviale si vor fi cu siguranta pe placul tuturor clientilor.
Toate aceste functionalitati vor avea o mare influenta asupra traficului site-ului si drept consecinta asupra veniturilor.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *