Smart Monitor M7 si M5, noua solutie de la Samsung

Cu Smart Monitor, Samsung lanseaza un ecran polivalent, ideal pentru telemunca in aceasta perioada, de criza sanitara, ideal pentru scoala online, dotat cu Bluetooth si cu Wi-Fi. Un ecran ideal pentru a duce mai multe sarcini la bun sfarsit.

Ecranul isi ofera unele specificitati in materie de conectivitate, ceea ce ii ofera utilizatorului care il alege noi oportunitati.

Smart Monitor M7 si M5, o solutie practica pentru birou?
Drept urmare, Samsung ne ofera un ecran asa-zis “conectat”. Acest monitor este echipat cu Bluetooth dar si in egala masura cu o conexiune Wi-Fi. Aceasta conexiune Wi-Fi ii permite monitorului sa se conecteze cu PC-ul sau cu un smartphone. O conexiune care se poate realiza prin intermediul Tap View, App Casting, sau Apple AirPlay 2. Smart Monitor M7 si M5 permite in egala masura o conexiune cu Samsung DeX.
In plus, este posibil ca, odata conexiunea stabilita spre internet, utilizatorul sa acceada la servicii online precum aplicatiile Micorsoft 365. Si, asta fara sa fie nevoie de o conexiune PC. In plus, poti consulta, modifica si inregistra documente direct in Cloud prin intermediul monitorului.

Smart Monitor mai prezinta, de asemenea, o tehnoloie special conceputa pentru a face experienta de vizualizare sa fie cat mai confortabila cu putinta pentru utilizator. O functie denumita Adaptive Picture va optimiza calitatea imaginii oferite, in functie de orice mediu de organizare, ajustand in mod automat temperatura culorii si luminozitatea, in raport cu conditiile incaperii in care este instalat. Un lucru care asigura cea mai confortabila experienta de vizionare in orice mediu cu putinta, ceea ce reduce in mod considerabil oboseala ochilor, chiar si dupa o utilizare mai indelungata. In plus, Smart Monitor mai este echipat si cu modul eye-saver care reduce lumina albastra.

Citeste si:  De ce are nevoie un blogger pe telefonul mobil?

Smart Monitor M5 sau Smart Monitor M7?
Chiar daca cele doua ecrane sunt in mod global similare, diferenta principala este in ceea ce priveste dimensiunea. Astfel, Smart Monitor M7 mosteneste un ecran de 32 de inchi 4K capabil sa suporte o rezolutie de 3840X2160 pixeli. Este echipat cu un port USB-C, cu Wi-Fi 5 si Bluetooth 4.2. De notat este in egala masura prezenta unui USB 2.0. In centrul ecranului gasim ca sistem de exploatare Tizen 5.5
In ceea ce priveste Smart Monitor M5, este vorba despre un ecran de 27 inchi sau de 32 inchi Full Hd, exista doua versiuni. Un ecran ce afiseaza o rezolutie de 1920X1080 pixeli. In ceea ce priveste conectivitatea, regasim aceleasi caracteristici ca si in cazu lui Smart Monitor M7, adica Bluetooth 4.2 si Wi-Fi 5. Acelasi lucru este valabil si in privinta conectivitatii.

Pret si disponibilitate
M5, cu o rezolutie Full HD va fi disponibil la sfarsitul lunii decembrie in varianta de 27 inchi si 32 inchi. Pretul este de 249 euro, respective 279 euro.
M7, care beneficiaza de o rezolutie Ultra HD, de 32 inchi va fi lansat pe piata in ianuarie 2021 la un pret de 399 euro.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *