Iata care sunt cei mai buni caini de paza

Principalul scop al cainilor este paza. Acestia sunt folositi de oameni din cele mai vechi timpuri pentru a le apara gospodaria si pentru a-i face sa se simta in siguranta in domiciliul lor.  Vezi pe acest site https://rasedecaini.ro/paza/ cainii de paza de care ai nevoie.

    Iata care sunt cainii de paza cei mai potriviti pentru tine

Ciobanescu german

Ciobanescul german este cea mai populara rasa de caine. Cu toate astea nu putem spune ca este o rasa atat de veche, aceasta a fost dezvoltata de capitanul Max von Stephanitz in secolul XIX  pornind de la cainii care pazeau oile.

Ciobanescu german este un caine inteligent, vigilent si puternic. Acest caine are un nivel de energie ridicat si o minte care trebuie sa fie stimulata des, pe langa asta sunt cei mai loiali si cei mai destepti caini de care poti avea parte in familia ta.

Ciobanescu Belgian Malinois

Este o rasa care are parte de o mare popularitate in ultimii ani. Sunt cei mai buni caini de paza pe care ii poti avea. In plus sunt agili si au forta. Malinois este un caine exploziv, in atac acesta musca si schimba rapid prize. In plus are calitati care sunt dublate de un psihic remarcabil.

Ciobanesc de Pirinei

Citeste si:  Scăderea acțiunilor Facebook și problemele lui Zuckerberg

Sunt cei mai buni paznici pentru turme, care s-au adaptat si care si-au dezvoltat abilitatile si altitudini mari. Are o blana groasa iar asta ii face sa fie potriviti pentru a fi tinuti afara. Dau dovada de inteligenta si vor fi mereu atenti la musafiri si la intrusi. In plus daca este bine dresat este un caine de paza excelent si pe care te vei putea baza. Nu este o rasa greu de dresat si pe masura ce creste  cauta sa devina stapanii casei.

Cainii mentionati mai sus sunt excelenti pentru paza. Te vei putea bucura de ei in orice moment si vei stii ca iti vor apara locuinta indiferent de ceea ce se petrece. In plus sunt caini iubitori de care te vei putea bucura si care iti vor oferi siguranta pe care o doresti. Te poti baza ca acesti caini iti vor proteja casa dar si pe tine.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *