Xbox Wireless HeadSet: Microsoft dezvaluie noua casca gaming si universala

Compatibila smartphone, tableta, PC si Xbox, noua casca audio de la Microsoft este destinata consolelor Xbox. Insa, se vrea a fi si universala.
A facut obiectul a numeroase zvonuri in ultima perioada iar acum este oficiala. Xbox Wireless HeadSet a fost dezvaluita in mod oficial de Microsoft. Este vorba despre prima casca oficiala conceputa pentru Xbox Series si Xbox Series X, insa nu numai.

O casca universala

La fel ca noua maneta Xbox Series, casca Xbox Series Headset se vrea a fi universala. Drept urmare, este compatibila cu consolele Xbox datorita protocolului Xbox Wireless, dar si cu Bluetooth pentru a fi conectata fara fir la un smartphone, tableta sau un PC cu Windows 10. La fel ca si maneta Xbox Series, casca se va putea conecta la doua aparate simultan si sa treaca cu usurinta de la una la alta. Totul se va intampla datorita conexiunilor fara fir.

Microsoft promite o autonomie de 15 ore pentru aceasta casca, cu o incarcare rapida care permite recuperarea a patru ore din baterie in doar 30 de minute de incarcare. Ca intotdeauna, configurarea castii se va face prin intermediul aplicatiei Xbox Accessories.

Audio 3D care ne duce cu gandul la concurenta

Echipa Microsoft anunta ca avrut sa mizeze pe calitatea audio si pentru confort in cazul acestei noi casti. Cu protocolul Xbox Wireless, Microsoft a declarat ca a muncit in privinta latentei, pentru ca aceasta sa fie cat mai slaba cu putinta precum si la compresie, pentru ca sunetul sa fie cat mai putin alterat cu putinta. Firma din Redmond va vorbi despre low latency lossless audio.

Citeste si:  Tomb Raider - Crossroads

De altfel, Xbox Wireless HeadSet beneficiaza de prezenta Dolby Atmos, Windows Sony si DTS Headphone: X, trei solutii audio spatializate pe piata care ii permit castii sa ofere un sunet 3D. Va amintim faptul ca Sony a insistat enorm asupra sunetului 3D in ultimele sale prezentari, mai ales in timpul prezentarii oficiale pentru PS5. Chiar daca in privinta unor subiecte prefera sa ramana discret, Sony confirma gestiunea sunetului 3D pe Xbos Series S si X. Aceasta casca ar trebui sa prezinte deci cea mai buna experienta posibila din domeniu.

In ceea ce priveste designul acestei casti, avem numeroase argumente pro. Regasim acelasi sistem ca in cazul lui Surface Headphones care permite reglarea cu usurinta a nivelului de sunet. Microfonul situat in partea din fata este complet integrat in casca pentru a disparea, in special in miscare, sau sa iasa pentru a ajunge nu departe de gura in timpul sesiunilor de chat vocal. Microsoft propune reducerea nivelului de zgomot doar pentru microfon. Va fi capabil sa faca diferenta intre vocea utilizatorului si sunetul ambient pentru a-l taia pe acesta din urma si a oferi un sunet clar pentru interlocutori.

Lansare oficiala in martie, precomanda deja posibila

Noua casca Xbox Wireless HeadSet este disponibila deja pentru precomanda pentru 99,99 euro in Europa. Va fi lansata in mod oficial incepand cu data de 16 martie, in tarile in care produsele Xbox sunt disponibile.

Citeste si:  Batman Arkham City, peste 6 milioane de exemplare vandute

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *