Ce este Macarons si cum pune in valoare un candy bar fabulos?

Atunci cand o persoana organizeaza o petrecere, se gandeste in primul rand la mancarea pe care o va oferi invitatilor. Acestia vor sa aleaga cele mai bune si cele mai bogate meniuri, insa nu trebuie sa uite un detaliu esential care poate face diferenta. Rasfatul culinar nu este complet fara un desert pe masura. Fie ca e vorba de torturi sau alte tipuri de dulciuri, o petrecere nu este completa fara aceste preparate delicioase.

Cum iese un candy bar in evidenta la o petrecere?

La majoritatea evenimentelor importante, cum ar fi o nunta sau un botez, invitatii cauta cu privirea inca de la intrare un candy bar. Acest spatiu dedicat in exclusivitate dulciurilor reprezinta piesa de rezistenta a decorului si totodata atractia principala pentru orice invitat, copil sau adult. Multitudinea de arome si diversitatea culorilor sunt trasaturile principale ale unui candy bar de impact, care fura toate privirile.

Pe langa tortul care isi va face aparitia abia la finalul petrecerii, organizatorii ofera ocazia invitatilor de a se bucura de o gustare dulce inca de la sosire. Acestia se pot bucura de prajituri, fursecuri, tarte sau acadele din belsug. Invitatii pot sa isi aleaga deserturile preferate si sa le savureze pe durata petrecerii.

Coltul dulce poate fi amenajat intr-o multime de moduri, in conformitate cu tematica petrecerii. Acesta poate fi ornat cu diferite decoratiuni, accesorii sau chiar flori. De exemplu, candy bar-ul de la un botez poate avea tematica specifica desenelor animate si sa fie decorat in culori vii. In schimb, la nunta se poate alege culoarea alb, care sa fie predominanta atat in ceea ce priveste decoratiunile, cat si prajiturile expuse.

Citeste si:  Blog Event la Webstock 2012

Ce desert nu trebuie sa lipseasca din coltul dulce?

Pentru a avea un colt dulce fabulos, care sa atraga fiecare invitat, deserturile trebuie alese cu grija. Conform Art Dessert, pentru a aduce la realitate un colt de poveste, organizatorii trebuie sa aleaga deserturi inedite si calitative. Printre deserturile care nu trebuie sa lipseasca se numara macarons.

De provenienta frantuzeasca, macarons este un desert care a capatat o popularitate imensa datorita gustului diferit fata de restul prajiturilor. Crocant la exterior si cremos la interior, macarons se prezinta intr-o diversitate de arome si culori de impact.

Macarons sunt atragatoare din punct de vedere vizual si pun in evidenta un candy bar de la orice petrecere, prin forma si culoare. Mai precis, acest desert presupune ca doua straturi de bezea sa fie unite printr-un interior cremos. Printre aromele care au devenit nelipsite din coltul dulce al unei petreceri se numara macarons cu vanilie, caramel, lamaie, ciocolata, cocos si cafea.

Spre surprinderea consumatorilor, aceste prajiturele delicioase nu au gluten. Ele contin in principiu faina de migdale, zahar si albusuri de oua. Macarons nu sunt dificil de preparat, insa toate instructiunile trebuie respectate cu atentie pentru a obtine un rezultat final deosebit. Cofetarii stiu exact cum trebuie sa combine ingredientele si cum sa prepare acest desert special pentru a oferi o experienta culinara inedita invitatilor de la orice eveniment.

Citeste si:  Muzeul Copilăriei

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *