5 moduri inteligente de a alege un schimb Bitcoin

Utilizarea bitcoinului a câștigat multă popularitate în ultimii ani. Acum puteți utiliza un card de debit Bitcoin pentru a plăti facturile din magazinele care acceptă plăți Crypto. De asemenea, merită menționată utilizarea bitcoin în rândul jucătorilor de jocuri de noroc în cazinourile online, cum ar fi sport.netbet.ro. Mulți jucători preferă tranzacțiile bitcoin din cauza timpilor de procesare mai rapide și a taxelor mai mici. Totuși, există o problemă de discutat! Majoritatea oamenilor întâmpină dificultăți în alegerea celor mai adecvați bursieri sau brokeri, iar unii fac greșeli costisitoare în acest proces.

Consultați sfaturi pentru a vă ghida în alegerea celui mai bun schimb Bitcoin:

1. Constatați reputația schimbului

Bitcoin este o industrie nouă, iar reputația bursei merită luată în considerare. Anumite schimburi au fost implicate în trecut în activități frauduloase care duc la pierderi de numerar. Apoi, este esențial să cercetăm temeinic. Consultați site-ul bursei pentru feedback sau recenzii ale clienților. De asemenea, accesați paginile lor de socializare pentru orice reclamații de la utilizatorii anteriori.

2. Verificați toate metodele de securitate

Toate schimburile utilizează proceduri de securitate distincte. Verificați dacă schimbul oferă o autentificare cu doi factori (2FA). Un schimb care nu oferă acest lucru nu îndeplinește standardele de securitate necesare. De asemenea, căutați cel mai compatibil 2FA. De exemplu, Authy, Yubikey și autentificatorul Google oferă o securitate mai bună în comparație cu 2FA bazat pe text. Există, de asemenea, alte măsuri de securitate de luat în considerare în funcție de schimbul în cauză. Acestea sunt, de exemplu, servicii de stocare custodială și rezerve de active de stocare frigorifică.

Citeste si:  Galaxy Home, boxa portabila Samsung soseste in aprilie

3. Comparați taxele și prețurile.

Tratarea cu bitcoin este diferită de obligațiuni și acțiuni. Schimburile Bitcoin implică o taxă procentuală, care poate fi costisitoare pe termen lung. Majoritatea schimburilor de top determină cursul de schimb pe baza unei scale sau volum glisante. Vă așteptați ca taxele să fie mai mici atunci când se tranzacționează mai multe volume într-o anumită perioadă. De asemenea, prețurile activelor variază de la o bursă la alta. Prețurile activelor criptografice sunt, în general, determinate de locația participantului și de mulți alți factori. Aceste discrepanțe ar trebui să vă ajute să alegeți cel mai potrivit schimb.

4. Luați în considerare lichiditatea

Comercianții Bitcoin continuă să caute cea mai bună oportunitate de a cumpăra sau vinde criptomonedele lor. Lichiditatea schimbului este un factor de luat în considerare. Este capacitatea de a vinde prin care nu există factori majori care pot determina în mod semnificativ fluctuațiile prețurilor, ducând la o scădere a prețurilor. Lichiditatea este mai mare atunci când numărul cumpărătorilor și vânzătorilor este mare.5. Contează și volumul!

Numărul de participanți care utilizează o anumită platformă și activele tranzacționate variază din când în când. Acest lucru afectează ușurința de a intra sau de a ieși din poziții în cadrul bursei. De exemplu, dacă sunteți un vânzător care dorește să tranzacționeze 200 BTC, este posibil să nu fie ușor să faceți acest lucru folosind un schimb de volum mic. Este posibil să nu existe un număr bun de vânzători pentru prețul de piață listat. Acest lucru vă obligă apoi să vindeți și să acceptați o ofertă mai mică.

Citeste si:  Topul tehnologiilor care ne-au schimbat radical viata

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *