5 motive pentru care Spania a câștigat Euro 2012

Autorul: Sfântu' Oracol aka Sfantu Asteapta

Mai întâi vreau să mă laud cu o reușită de excepție. De acum mi se poate spune fără probleme Sfântu Profet, Oracolu  Fără Margini, Oraculul Profeților și altele. Am știut înaintea multora că Spania va câștiga, dovadă poza atașată articolului. De ce am știut? Pentru că Italia oricum nu e decâț Capo di tutti frutti, deci nu avea cum. Și știam asta din 15 iunie. Bun, și motivele.

  • Spania a câștigat pentru că a înscris mai mult ca Italia. Asta v-o poate spune și Hagi, și Ronaldo, amândoi maeștri ai acestei logici.
  • Italia a pierdut pentru că n-a câștigat. Al mare fapt, vi l-ar putea spune un mare jucător englez, din păcate am uitat cum se numește.
  • Spania și-a dorit mai mult victoria. Se știe doar, tu poți să te prezinți pe teren, să mori alergând, să vrei laurii pe creștet, dar dacă nu-ți dorești victoria, nu o ai.
  • Italia n-a ținut de minge, n-a fructificat ocaziile. Se știe doar, ocaziile se coc în pom și tre’ să le culegi la timp. Na, ei n-au făcut-o.
  • Spania a câștigat pentru că Dumnezeu a fost pentru o zi iberic, catalan, madrilen, spaniol, furios rojajist. Ce să mai, au avut pile unde a trebuit.
Autorul: Sfântu' Oracol aka Sfantu Asteapta
Autorul: Sfântu’ Oracol aka Sfantu Asteapta

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “5 motive pentru care Spania a câștigat Euro 2012

  1. Spania si-a meritat victoria din plin, se mai pot gasii multe alte motive pe langa cele enumerate de tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *