Află cum poţi să devii un blogger mai deştept !

Iată cele 9 trucuri care au fost testate ştiinţific prin care poţi creşte puterea creierului tău .

blogger

1. Dormi bine şi limitează alcoolul, cafeaua şi cola la orele tarzii ! 

Cel mai bine e să ai un program de somn bine stabilit, de la care să nu te abaţi.

2. Mănâncă peşte, afine, omega 3 şi antioxidanţi

Toate aceste alimente întârzie îmbătrânirea  creierului.

3. Fă sport

Tot mai multe studii au apărut în ultima perioadă care leagă mişcarea de capacităţile creierului. Mitocondriile, o structura mică din celule care oferă energie – se creează nu doar în muşchi, ci şi în creier, spun cercetătorii americani.

4.  Îmbracă-te inteligent

Cercetătorii au descoperit că persoanele care se îmbracă cu tipul de haine purtate de persoane inteligente, se descurcă mai bine la teste.

5. Efectul Mozart

În privinţa ideii potrivit căreia muzica clasică te face mai deştept, părerile sunt împărţite. Ce se ştie este că ascultatul oricărei piese creşte nivelul de dopamină, fenomen asociat cu un creier mai zvelt.

6. Vorbeşte singur

Pare ciudat, corect, dar vorbitul singur te ajută să te concentrezi mai bine la ce repeţi. Spre exemplu, atunci când trebuie să găseşti ceva, dacă repeţi numele obiectului în minte, il vei găsi de 2 ori mai repede.

7. Visează cu ochii deschişi

Oamenii care fac asta au un IQ mai mare, spun cercetătorii de la Institutul Max Planck pentru Ştiinţele Creierului.

8. Fă exerciţii N-back

Cercetătorii de la Universitatea Michigan susţin că aceste exerciţii necesită multă muncă, dar aduc rezultate promiţătoare. Ideea e simplă: trebuie să îţi aminteşti cu cât timp înainte ai auzit un sunet sau cu câte slide-uri înainte ai văzut un anumit simbol. După 20 de zile cu 20 min/zi de exerciţii, ar trebui să se îmbunătăţească gândirea ta abstractă şi rezolvarea problemelor, capacităţi ale creierului care încep să ruginească după 30 de ani.

9. Stimulare electrică

Dacă le încerci pe toate acestea fără niciun rezultat, stai cu ochii pe DARPA, agenţia americană care încearcă să ne facă mai destepţi prin stimularea electrică a creierului.

Sursa: gizmodo

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Află cum poţi să devii un blogger mai deştept !

  1. Nu "poţi să devii un blogger mai deştept" pentru ca, din start, esti un idiot care nu are unde sa-si expuna frustrarile, asa ca le scrie, pentru o alta gramada de inutili grasi, care nu au altceva de facut decat sa dea follow pe twitter sau facebook pentru ca "vai ce misto scrie, mi-a dat o lacrima". Lasati calculatoarele, apucati-va de sport, va transformati in grasi infecti, adica in americani !

  2. 4,5,6,7 sunt lucrurile pe care le fac zilnic. in celelalte privinte, mai am putin de lucrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *