Think like a man too

Think-Like-a-Man-Too-

Pentru cei care au vazut in trecut filmul “Think like a man” acum au o continuare a povestii, cu aceleasi personaje care te fac sa razi cu lacrimi. De data aceasta “Think like a man too” spune povestea lui Candace care se pregateste sa se casatoreasca.

Pentru ca aventura nu ar fi aventura tot grupul de prieteni ajunge in Las Vegas atat pentru celebra petrecere a burlacilor cat si pentru nunta in sine. Asadar, cum era de asteptat, aventura incepe. Pe langa faptul ca apartamentul inchiriat costa cu mult peste ceea ce puteau sa plateasca, pe langa faptul ca soacra bagacioasa continua cu planul sau rautacios de a strica bunadispozitie exista cele doua tabere, atat a barbatilor car si a femeilor care isi testeaza oportunitatile de distractie.

Comedie la puterea Think like a man

Sunt numeroase momente edificatoare pentru modul in care un barbat gandeste- spre amuzamentul femeilor. Asa ca petrecerea burlacilor se transforma in cosmar caci noaptea la barul de striptease se termina cu batai din gelozie. Toti ajung la puscarie in cele din urma.

Cum sa mergi la risc cand banii nu iti ajung, cum sa ignori o femeie cicalitoare si ce este dispus sa faca un barbat cand isi da seama ca este pe cale sa isi piarda iubirea vietii sunt alte scene din film. La fel de comic este si modul in care incearca sa isi nege statutul de matur cand petrecerile cu ladies apetisante nu mai sunt o prioritate sau cum se doreste ca trecutul sa nu influenteze ceea ce prezentul inseamna.

Citeste si:  James Stewart, un actor de primă clasă

Un film de comedie pura care dureaza putin peste 100 de minut ce desi urmeaza o poveste clasica de dezmat la Las Vegas, cu final happy end dupa ce nunta nu mai poate avea loc asa cum se planuise vine cu o poveste aparte. Cunoasterea partii de dinainte, abordarea ideei de mentalitate masculina sunt poate ca cireasa de pe tort.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *