Cand sa postezi pe Instagram, Twitter, Facebook si Pinterest in 2020?

Care sunt cele mai bune momente – zile si ore – pentru a posta pe diferitele retele sociale existente si pentru a-ti maximiza vizualizarile si publicitatea? In cele ce urmeaza incercam sa te ghidam putin pentru a face cele mai bune alegeri, pentru a alege cele mai bune ore pentru a posta pe Instagram, Twitter, Facebook si Pinterest in 2020.

O prezenta regulata precum si o difuzare a continuturilor atractive pe retelele sociale reprezinta o serie de elemente importante deloc de neglijat in construirea comunitatii. Insa ai tendinta sa ai incredere in instinctele tale in ceea ce priveste ora publicarii postarilor tale? Este important sa difuzezi continut la momentul oportun pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Captarea abonatilor la ora la care sunt conectati de obicei la retelele sociale este indispensabila.

Cand sa publici pe Instagram?

Cheia postarii pe Instagram este sa postezi in afara orelor de luncru pentru a obtine un maxim de eficienta intre orele 8 si 9 sau in afara sau dupa ora 17. In acest interval orar abonatii sunt conectati, sunt mai disponbili, fie ca se afla intr-un mijloc de transport in comun, fie sunt acasa. La aceste ore isi consulta de obicei contul de Instagram. Poti posta in fiecare zi insa uita de duminica, cand utilizatorii nu sunt atat de activi.

Cand sa publici pe Facebook?

Cele mai bune ore pentru a publica pe Facebook sunt ora 9 dimineata si intre orele 13-15 dupa amiaza, atat in timpul saptamanii cat si in week-end. Publicand in acest interval orar poti spori numarul de click-uri si sansele de share. Zilele in care vei obtine cel mai mare angajament sunt luni, vineri, sambata si duminica.

Cand sa publici pe Twitter?

Cea mai buna perioada a saptamanii pentru a publica pe Twitter este miercuri dupa-amiaza. Daca postezi la orele 12, 15 si/sau intre 17 si 18, iti sporesti sansele de a-ti gasi urmaritorii online si de a obtine retweets si click-uri pe publicatiile tale. Te sfatuim sa folosesti unealta Twitter Analytics pentru a-ti spori sansele de a posta atunci cand utilizatorii sunt activi.

Cand sa publici pe Pinterest?

Cel mai bine ar fi sa postezi seara, la ora 21 si in week-end. Nu are rost sa publici atunci cand utilizatorii se afla la birou, la munca. Te sfatuim sa folosesti Pinterest Analytics care iti va permite sa afli datele si orele la care ai obtinut cele mai mari vizualizari. Aceste informatii sunt deosebit de pretioase pentru a ajusta zilele de publicare.

Cand sa publici pe LinkedIn ?

Cele mai favorabile zile de a publica continutul pe LinkedIn sunt marti, miercuri si joi, mai degraba in afara zilelor de lucru, intre ora 7 si 8, in pauza de pranz si dupa ora 17. Nu are rost sa publici Luni si Vineri, in aceste zile utilizatorii nu sunt foarte activi. Pentru a cunoaste cele mai bune zile de publicare a continutului consulta LikedIn Analytics.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *