Ce trebuie făcut la aeroport?

Odată şi odată tot ajungem să zburăm cu avionul către o ţară din Europa sau din restul lumii. Şi totuşi, ce e de făcut? Nu cu toţii ştim ce trebuie să facem înainte de a ne îmbarca.

Astfel că TAROM – compania românească de transporturi aeriene – recomandă ca pasagerii unui zbor să se prezinte cu 45 de minute înaintea check-inului pentru a completa toate formalităţile. Persoanele care întârzie la îmbarcare îşi pierd dreptul de a se îmbarca în acel zbor.

Bagajele pentru cală trebuie să aibă cel mult 23 de kilograme şi suma dimensiunilor acestora (lăţime, lungime, înalţime) să fie de 158 de centimetri, iar bagajele de mână  trebuie sa aibă cel mult 115 centimetri şi cel mult 10 kilograme.

Nu sunt acceptate animalele vii în cala avioanelor AIRBUS 318, iar femeile care mai au 7 zile până la naştere sau au născut cu mai puţin de 7 zile în urmă, nu au voie să călătorească cu avionul. Femeile care se află în luna 8-a de sarcină pot călători cu avionul doar în urma unui document medical, care să ateste necesitatea acestui zbor.

Atenţie!!! Verificaţi-vă actele înainte să vă îmbarcaţi!!!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Ce trebuie făcut la aeroport?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *