Melodiile în limba germană

melodii germane

melodii germaneDeşi se spune că germanii sunt reci, nu e adevărat. Vom fi convinşi de acest lucru ascultând melodiile germane. Am găsit printre ele unele foarte frumoase, potrivite pentru tot felul de situaţii, de stări. Melodii de dragoste mai vesele, mai triste, pentru tot felul de frământări.

Câteva exemple:

– Michelle – Wie flammen im Wind

– Michelle – Hast du lust mit mir zu tanzn?

– Matthias Reim – Liebst du mich noch?

– Matthias Reim – Ich hab geträumt von dir

– Reinhard Mey – Gute Nacht Freunde

– Petra Frey – Du wohnst in meinem Herzen

– Petra Frey – Winterzauberland

– Juli – November

– Petra Frey – Weil du mich liebst

– Claudia Jung – Je t’aime mon Amour

– Yvonne Catterfeld – Erinner Mich Dich zu Vergessen

– melodiile de Rammstein

Te poţi regăsi în multe melodii în germană. Au versuri frumoase, sună şi plăcut, descriu perfect anumite stări. La cântăreţii din listă m-aş întoarce oricând, să le mai ascult şi alte melodii şi între timp poate mai descopăr şi alţii care merită ascultaţi.

Dacă îţi place limba germană, cred că aceste melodii sunt un bun exerciţiu pentru a nu uita puţinul pe care l-ai învăţat pe la vreun curs. De asemenea, poţi vedea dacă te atrage această limbă ascultând melodiile. Deşi ai auzit poate spunându-se că limba germană e dură, aspră, vei vedea că acest lucru e departe de adevăr. Melodiile par scrise, unele, anume pentru a exprima ceea ce ai vrea tu să spui cuiva.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *