Noul videoclip Hi-Q

Hi-Q s-au reunit, în formula care i-a consacrat, după ani de la despărțirea de Dana, în varianta care pare să fie cea mai iubită de fani. În trio-ul care i-a consacrat, revenind la modelul pieselor care ne fac să îi iubim și pe noi, cei care nu suntem fani.

Deși stilul este mai matur, piesele sunt la fel de complexe. Trupa rămânând una din puținele care transmit mesaje profunde, în versuri care nu se rezumă la repetarea de 10 ori a două refrene. După ani de zile, cei care au copilărit cu Hi-Q au șansa de a-și trăi tinerețea pe coloana sonoră a celor 3.

Pentru cei care nu știau că Hi-Q este o trupă de familie, destinată celor care chiar cred în ea, cei trei aduc actori noi în distribuția videoclipului, regizat de soțul Danei, Dragoș Bucur. Prieteni foarte apropiați, rude, și chiar fiica de 5 anișori a cântăreței, Sofia.

Până la finalizarea montajului și lansarea noului clip, adică cel mai probabil săptămâna viitoare, vă las cu piesa! Enjoy!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *