PetExpo Romania 2012

Dacă aveți de gând să vă luați un animăluț, aflați că este recomandat să pregătiți cele necesare noului prieten necuvântător cele necesare încă dinainte de a-l aduce în noul său cămin.

Dacă nu vă puteți decide ce anume să cumpărați, sau dacă nu știți ce are nevoie animalul de companie, PetExpo București vă vine în ajutor. Aflat anul acesta la a patra ediție, evenimentul se va desfășura la Romexpo, între 22 și 24 iunie.

Având în vedere faptul că evenimentul se va desfășura în condiții premium, la targ vor fi prezente cele mai importante companii de profil din România. Specialiștii ce le reprezintă vor fi gata să îți ofere răspunsuri la întrebări legate de animăluțul tău.

Orice  avea, catel, pisica, acvariu, hamster, iepuras, papagal, reptila etc., la PetExpo vei gasi cea mai larga paleta de produse si servicii pentru ingrijirea lui, preturi cu discount, consultanta, precum si o platforma de intalniri si de socializare in care poti intra in contact cu persoane care impartasesc acelasi hobby ca si al tau.

Pentru detalii accesați www.petexpo.ro .

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *