Vodafone și Orange te lasă fără semnal

Ai telefon pe Vodafone sau Orange? Am o veste proastă pentru tine. .Din data 1 ianuarie 2012 vei ramâne fără semnal Nu, nu e o glumă făcută în avans pentru 1 aprilie; datorită expirării licențelor de emitere, cei mai mari operatori de telefonie mobilă de pe piață vor înceta să mai emită începând cu prima zi a anului viitor.

Bine de știut că aceste licențe au fost obținute pe o perioadă de ani, timp în care atât cele două companii cat și organismele abilitate nu au ajuns la un acord pentru prelugirea acestor licențe. Citind aceste rânduri vă gândiți să treceți pe Cosmote? Atunci gândiți-vă mai bine, licența celui de-al treilea operator de pe piața românească expiră pe 5 aprilie 2014.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

4 thoughts on “Vodafone și Orange te lasă fără semnal

  1. Nu se va intrerupe nimic … daca se intrerupe semnalul GSM se intrerupe si fluxul banilor care intra in buzunarele statului de la cele doua companii sub forma de impoyite si alte dari..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *