Un nou trend- bona digitala

Am trecut de etapa cand cei mici ramaneau in grija bunicilor pentru ca parintii sa isi respecte programul. Moda a adus nevoia de o bona insa mai mult decat atat bonele filipineze au facut furori in randul celor care tin la educatia celor mici. Insa in curand se pare ca nici macar asta nu va mai satisface parintii caci bona digitala este viitorul.

Ce este o bona digitala

Acest sistem inteligent aduce o complexitate de functii pentru ca in misiunea de a avea grija de cel mic sa fie un nivel satisfacator. Cu un sistem audio de exemplu care sa se auda din orice colt al casei pentru ca cel mic sa fie supravegheat in permanenta bona digitala aduce numeroase beneficii insa implica o investitie initiala destul de costisitoare. Nu este ceea ce toti sau prea multi sa-si permita insa o data cu problema din ceea ce reprezinta bugetul exista si o doza de neincredere.

Ce avantaje aduce o bona digitala

In primul rand esti sigur ca nu trebuie sa faci cercetari in urma ei. Nu te fura, nu te minte, nu te pune pe ganduri; nu te insala din nici un punct de vedere deci parintii sunt castigat caci nu vor interactiona cu o bona care are un caracter dificil sau duplicitar. Mai mult decat atat este o investitie de moment mai mare insa ulterior scapi de grija unui salar lunar, de o prezenta straina in casa ta si cu care trebuie sa te acomodezi, la fel si copilul.

bonele-risca-sa-ramana-fara-meserie-tehnologia-ar-putea-sa-le-inlocuiasca-96059

Dar desi pare parca ideal este si parca o poveste de SF. Invatand copilul sa fie oarecum dependent de o bona digitala ajungem sa se tehnologizam atat de mult si sa ne indepartam de viata sociala. Cum va creste copilul in conditiile in care este obisnuit cu o prezenta digitala? Din punct de vedere emotional este o problema ce da de gandit.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *