Abonament mobil pentru copil? Cat este de util si ce trebuie sa contina?

abonamente pentru copii

Abonamentele mobile pentru copii au fost dintotdeauna controversate. Pentru multi parinti un astfel de abonament este inutil, acestia considerand ca inainte de a intra in contact cu tehnologia, copilul trebuie sa aiba o copilarie clasica.

Pentru alti parinti insa, contactul celui mic cu telefoanele mobile si cu tehnologia este esential, atata vreme cat timpul petrecut cu ochii in ecran nu este unul foarte mare iar telefonul nu ii distrage atentia de la invatat si de la activitatile fizice.

Conform celor de la telefony.dk, societatea moderna impune, intr-un fel sau altul, achizitia unor telefoane mobile si a unor abonamente pentru copii (mobilabonnement til børn). Acest lucru este conturat foarte bine de oferta din ce in ce mai bogata de telefoane pentru copii pe care o au producatorii. Un telefon pentru copii este rezistent, are jocuri, este colorat si are butoane foarte mari.

Ce trebuie sa contina un abonament pentru copii?

Majoritatea furnizorilor de telefonie mobila ofera abonamente pentru copii. Cel mai bun abonament mobil pentru cei mici este cel care echilibreaza cat mai bine nevoile copilului si dorintele parintilor. Unii producatori includ in abonament acces la posturi TV de desene animate, altii mizeaza pe jocuri iar altii pe diverse aplicatii care ii ajuta pe cei mici la scoala.

Citeste si:  Cum a aparut pixul? Scurt istoric

Ceea ce este cert este ca un abonament destinat celor mici trebuie sa fie cat mai educativ cu putinta si sa contina beneficii oarecum limitate, in asa fel incat copilul sa nu isi petreaca mult prea mult timp butonand. Foarte importanta este posibilitatea ca toate beneficiile sa poata fi controlate cu usurinta de catre parinti.

Cat costa un abonament mobil pentru copii?

Conform specialistilor, compararea abonamentelor mobile (mobilabonnement sammenligning) pentru cei mici dezvaluie faptul ca un pachet destinat copiilor este mai ieftin decat cele destinate adultilor. Astfel, se poate achizitiona un abonament ieftin pentru copii care sa nu scoata din buzunar mai mult de 2, 3 euro in fiecare luna.

Sfaturi utile pentru parinti

Parintii care aleg sa cumpere un telefon si sa isi conecteze copilul la o retea de comunicatii trebuie sa acorde o atentie sporita catorva detalii:

  • Sa se informeze foarte bine in ceea ce priveste siguranta pe internet a celor mici si sa le limiteze accesul la site-uri care ar putea sa ii afecteze emotional;
  • Sa le limiteze timpul petrecut in fata telefonului, tabletei si laptopul;
  • Sa se asigure ca au tot timpul acces la activitatile pe care le au cei mici pe telefon.

Nevoia de digital parenting este din ce in ce mai mare, in conditiile in care copiii din ziua de astazi au acces la un intreg univers din confortul propriei camere, iar informatiile de pe internet nu sunt intotdeauna cele mai prietenoase. Abonamentul mobil pentru copii este util, atata vreme cat este administrat corect de catre parinti, iar misiunea oricarui parinte este de a gasi un echilibru intre relatia celui mic cu digitalul si relatia cu viata clasica, asa cum au cunoscut-o cei care astazi au 30-40 de ani.

Citeste si:  Ce tradeaza cumparaturile

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *