Ce alegem? Launch sau Autoboss?

launch-vs-autoboss

Modelele Launch X431

Acesta este un instrument a carui calitate este dovedita. Seria de instrumente de diagnoza Launch face o treaba fantastica iar dezvoltarea acestora pentru masinile asiatice si europene de-a lungul anilor a facut ca Launch sa-si situeze produsele in top-ul celor mai eficiente.

Launch China s-a dezvoltat ca un nume de marca care face ca concurenta sa se agite numai la auzirea cuvantului, X431. Succesul instrumentelor de scanare se datoreaza seriozitatii pe care Launch Tech a acordat-o dezvoltarii software-ului. Launch are o forta nemaipomenita atunci cand vorbim despre dezvoltarea software-ului. Oferind actualizari zilnic, masina se imbunatateste constant si este instrumentul CAN pe care Launch il lanseaza si care ofera o acoperire de aproximativ 70 de modele de vehicule.

Acoperirea generala a sistemelor la bord: motor, cutie de viteze, SRS, ABS, imobilizator impreuna cu setari de baza, codare, codare de chei si multe alte functii nemaipomenite, cum ar fi activari si date in direct fac din acestea unele din cele mai solicitate si performante instrumente de pe piata. Desi nu sunt instrumente perfecta, este vorba despre cel mai apropiat si reprezinta solutia ideala de diagnoza totul intr-un singur instrument. De asemenea, vine cu tot ceea ce aveti nevoie si ofera actualizari de 1 an zilnic de pe site-ul oficial Launch.

Autoboss

Acest instrument, intr-un mod destul de ironic a fost creat si dezvoltat de un inginier de software de la Launch. El a fost seful echipei de dezvoltare software Mercedes si BMW de la Launch Tech. Nu stim cati oameni stiau ca cele mai dorite instrumente pentru diagnoza profesionala Autoboss au fost realizate de un fost inginer de la Launch.

Avand in vedere acest informatii, Autoboss putem spune ca este mai potrivit pentru autovehiculele BMW si Mercedes avand unele abilitati in plus atunci cand este comparativ direct cu Launch X431.

Acest lucru nu este unul care trebuie trecut cu vederea, deoarece Launch se dezvolta in mod constant si va completa toate lipsurile din actualizari. Launch este un instrument bun si care face parte din aceiasi categorie de pret. Comparativ cu acesta Autoboss si-a schimbat sistemul cu ceva timp in urma si a oprit actualizarea unitatilor mai vechi. Acest lucru nu a fost deloc pe placul clientilor deoarece au investit sume de bani in perioada in care si le-au achizitionat dar odata cu aceasta oprire cei de la Autoboss au oferit asistenta pentru a remedia problema cu vechile instrumente. Din fericire, toate aceste lucruri au fost rezolvate si exista clienti care opteaza mereu pentru aceste instrumente si lauda caracteristicile lor.

Puteti citi mai multe informatii despre Autobass pe Wikipedia.

In concluzie ramane o alegere ce tine mai multe de preferintele persoanele intrucat ambele instrumente sunt realizate mai mult sau mai putin, avand amprenta Launch. Instrumentele Launch ofera o acoperire foarte mare a marcilor si functii foarte performante impreuna cu actualizari zilnice iar instrumentele Autoboss detin functii mai puternice pentru marcile Mercedes si BMW iar modelele mai vechi nu mai detin actualizari. Alegerea va apartine, puteti consulta un magazin online de testere auto si orice ati alege este varianta cea mai buna pentru autovehiculele pe care doriti sa le testati si pentru buna functionare a acestora.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *