Grijile alergătorului de cursă lungă

După fiecare iarnă, și crâncenele lupte cu porcul și preparatele din porc, românii sunt loviți subit de ideea de a alerga. Nu zic, alții or alerga și-n alte zile, dar unii doar de cu primăvara până prin septembrie. Hai că am înțeles și treaba aceasta, alergăm, dar de ce? Sau de cine? Posibil ca femeile să alerge de violatori și câini, iar bărbații doar după femei. Dar, lăsând gluma deoparte, nici alergatul ăsta nu se face cu orice echipament, pentru că nici rezultatele nu se vor a fi oricare.

Nu știu câte kile pierd românii datorită alergatului, dar clar le trebuie niște adidasi de dărâmat Usain Bolt-ul de pe pistă. Aici, ritualul e specific sexului. Femeile pierd mai multe kcalorii vizitând fiecare magazin cu încălțăminte din mall-uri, decât alergând. Și dacă tot sunt prin mall, dau ele o tură și prin magazinele de haine. Dar, desigur, cu un motiv întemeiat, cum ar fi “uite, iubiii, ce bine mi-ar sta la alergat cu bluzița asta pe mine; și e așa ieftinăăă!”. La bărbații o iau pe calea mai simplă, caută ce caută, adică la două tarabe de lângă casă, întreabă un prieten și tot la adidașii vechi ajung. Și toate astea într-o vreme când poți găsi chiar și adidasi online. Ehe, și dacă tot i-ai cumpărat online, să-i strici alergând? Nu se face, kilogramele se pot pierde și vizual, nițel negru în părți, că subțiază.

Citeste si:  The Hangover III- o comedie la puterea a treia

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *