Cum poți să te distrezi la cazino ca în Las Vegas, dar din confortul locuinței tale

foto blogevent

Statul american Nevada găzduiește unul dintre cele mai cunoscute orașe din lume, paradisul gambling-ului – Las Vegas. Aici au fost dezvoltate numeroase business-uri din industria entertainment-ului, toate având ca scop crearea unui mediu cât mai relaxant și plin de oportunități, de toate felurile. Nu degeaba a rămas în memoria colectivă expresia „ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas”.

Celebritatea orașului Las Vegas este datorată, așadar, cazinourilor sale. Ele susțin economia, alături de turismul nișat pe atracțiile și activitățile de entertainment. Nevada este primul stat din Statele Unite ale Americii în care jocurile de noroc au fost legalizate la începutul secolului al XX-lea. Ulterior, în 1910, guvernul din SUA a hotărât prohibiția oricărei activități asociate cu jocurile de noroc. De-abia în anul 1934 jocurile au fost legalizate din nou, pe fondul unor probleme de natură economică. La câțiva ani după legalizare  a fost dat în folosință primul primul cazino – El-Rancho. Ulterior au început să fie construite din ce în ce mai multe clădiri, în majoritate cazinouri care aveau și zonă de servicii hoteliere: Thunderbird, Last Frontier, Club Bingo. Începând cu anii ‘50 a început să se dezvolte accelerat întregul oraș, fiind ridicate nu doar prima cea mai înaltă clădire a vremii din Vegas, Riviera Hotel, ci și multe alte cazinouri care au dăinuit până azi: Royal Nevada, Moulin Rouge, Caesar Palace, Stardust, Dunes, Hacienda sau Tropicana.

Ajuns celebru datorită unicității sale Vegasul reprezintă așadar un obiectiv pe care mulți își propun să îl viziteze. Este o tentație pentru toată lumea, dar mai ales pentru cei pasionați de jocuri. Oamenii merg acolo pentru a se distra, nu neapărat pentru a câștiga. Astfel, dacă ți-ai propus să ajungi măcar o dată în această metropolă trebuie să știi că, până ajungi efectiv pe pământ american, te poți bucura de ofertele lui chiar din confortul locuinței tale.

Adu Vegasul în casa ta!

  1.     Sloturi online și ruletă

Cu ajutorul internetului acum poți juca la celebrele aparate cu sloturi sau ruletă americane direct din confortul casei tale. Grafica impecabilă, sunetele specifice, atmosfera de cazinou te translatează mental în lumea Vegasului, chiar dacă tu stai doar pe o canapea. Spre deosebire de aceste cazinouri, cele virtuale sunt mai prietenoase cu utilizatorii și jucătorii începători. Dacă în Vegas nu ai ce să cauți fără câteva mii de dolari, pe internet poți investi chiar și câțiva zece de lei. Ba mai mult, dacă ai un apetit scăzut pentru risc, cazinourile online oferă posibilitatea de a juca sloturi (păcănele) gratuit, fără nicio depunere. Pentru asta trebuie să intri pe o platformă de profil, cum e Jucătorul.ro, unde găsești o listă cu cele mai bune cazinouri care oferă bonusuri fără depunere, la mai multe jocuri. Tot aici găsești și informații despre jocuri, reguli de joc, strategii de a bate casa la ruletă, dar și alte categorii de date.

  1.     Poker și Blackjack

O atracție pe care Las Vegasul o poate avea asupra ta este generată și de atmosfera  creată de jucători și spectatorii de ocazie. Astfel, cu ajutorul cazinourilor online – secțiunea Cazino Live cu crupier real, ai posibilitatea de a te așeza la masă și a juca poker cu oameni din orice colț al lumii, profesioniști dar și amatori. De asemenea, poți beneficia de aceleași bonusuri pe care le primești la sloturile online pentru a te putea bucura de experiență fără a avea grija banilor și a pierderii acestora. Aceleași bonusuri te pot face să te simți ca cel mai bogat client dintr-un cazino din Vegas când alegi să te joci blackjack sau 21 online.

Așadar, chiar dacă locuiești la bloc într-un anumit oraș din România, cu ajutorul internetului te poți bucura de farmecul unui cazinou adevărat din Las Vegas, jucând aceleași jocuri, cu aproximativ aceeași oameni, dar cu mai puține riscuri și cheltuieli. În acest fel te poți antrena pentru momentul în care vei pleca în Statele Unite și vei păși într-un cazinou faimos de pe Coasta de Vest. Nu uita să joci responsabil de fiecare dată! Jocurile de noroc sunt destinate exclusiv publicului adult!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *