Am o afacere infloritoare datorita lui Adrian Mazilu

Numele meu este Sebastian C. si astazi am decis sa scriu despre afacerea mea si despre secretele la care am apelat pentru a reusi sa o obtin. In urma cu 6 ani am decis sa imi transform  pasiunea in afacere. Este vorba despre o afacere cu flori si de aceea am ales sa o numesc “infloritoare”. Afacerea mea este “infloritoare” atat la propriu, cat si la figurat si asta doar datorita lui Adrian Mazilu.

Am inceput timid sa intru in lumea florilor in urma cu 10 ani, desi faceam acest lucru doar din pasiune. Apoi, cateva idei si sfaturi de la apropiati m-au determinat sa imi transform pasiunea in afacere, mai ales ca parea sa aiba un viitor foarte stralucit.

Am deschis un depozit de flori, desi ma asteptam ca la inceput sa nu am un castig foarte mare. Totusi, am fost perseverent si am incercat sa fac ceea ce imi placea. Nu pot sa spun ca am avut cea mai buna cifra de afaceri in primul an si nici in al doilea.

Mi s-a recomandat Adrian Mazilu

Un prieten apropiat care avea o afacere similara, mi-a “vandut” un truc. Astfel, imi spusese o poveste ca si cum ar fi trasa la indigo dupa povestea mea. Prietenul meu avea tot o afacere cu flori, insa aceasta nu a functionat din primii ani. Asa ca a decis sa apeleze la un profesionist pentru a afla cateva secrete legate de tainele afacerilor. A apelat la Adrian Mazilu, fapt ce l-am facut si eu ceva mai tarziu.

Dupa cateva intalniri si sfaturi de la Adrian Mazilu afacerea mea incepuse sa creasca pe zi ce trecea. Am continuat afacerea, iar astazi pot sa spun ca sunt un om cu adevarat implinit. Fac ceea ce imi place si am un profit infloritor.

Adrian Mazilu – cunoscator al afacerilor

Trebuie sa recunosc ca la inceput m-am indoit oarecum de eficacitatea lui Adrian Mazilu. Totusi, in ciuda tineretii sale pot sa spun ca Adrian Mazilu este unul dintre cei mai mari profesionsti din lumea afacerilor, un profesionist pe care contez si pe care il recomand oricand cu incredere. Incepand de la analiza pietei si pana la cele mai amanuntite detalii, Adrian Mazilu ne vorbeste despre pietele functionale si profitabile din Romania.

Intre timp, Adrian Mazilu a devenit unul dintre prietenii mei de incredere, un prieten la care apelez cu drag si de la care iau cele mai bune strategii de marketing de pe piata. Uneori ma gandesc ca mi-ar placea foarte mult sa am timp sa ma odihnesc, insa nu prea pot sa fac asta. Imi plac florile si as fi capabil sa stau zi si noapte in sera. Toata familia iubeste florile si de multe ori le numim “copiii nostri” pentru ca la fel ca si ei, plantele au nevoie de ingrijire si iubire.

Intr-adevar este vorba de migala si despre multa munca, insa fara nicio indoiala, rezultatele merita. Avem grija de fiecare bulb in parte si ingrijim cu devotament toate florile.  Ma bucur ca am reusit sa scot profit din pasiunea mea si ca florile fac parte in continuare din viata mea.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *