Cand totul iti merge rau

probleme

Fericirea nu inseamna absenta problemelor, ci abilitatea de a le face fata. Tot timpul trebuie sa privesti catre ceea ce ai, si nu la ceea ce este rau, ce nu ai sau ce ai pierdut. Pentru ca nu conteaza ceea ce ai pierdut, ci ceea ce faci cu lucrurile care ti-au mai ramas.

Iata ce te poate motiva atunci cand nimic pare sa nu o mai faca:

Fiecare lupta e un pas inainte. In viata, rabdarea nu e acelasi lucru cu asteptarea, ci este echivalentul unei atitudini pozitive in timp ce lucrezi din greu pentru a-ti indeplini un vis, stiind ca merita efortul depus. Asa ca daca tot incerci, investeste tot ce ai mai bun si mergi pana la capat. Si daca iti doresti ceva, o vei face, indiferent de esecuri si sanse ratate. Fiecare pas il vei simti mai bine decat tot ce ti-ai inchipuit vreodata. Iti vei da seama ca efortul este singura cale si ca merita. Asa ca daca incerci, fa-o pana la capat. Nu exista sentiment mai frumos pe lume decat sa stii cu adevarat ce inseamna sa fii vie.

Plansul si grijile nu e ajuta la absolut nimic si nu iti rezolva probleme pe care le ai. Cei care nu fac nimic altceva decat sa se planga nu reusesc sa rezolve nimic. Mai bine te apuci sa faci ceva si sa esuezi, decat sa ramai cu regretul ca nu ai incercat. Nu se termina pamantul daca ai cazut, iar daca tu crezi cu adevarat in ceva trebuie sa lupti in continuare pentru a obtine acel lucru. Adu-ti aminte ca fericirea apare in momentul in care incetezi sa te mai plangi de problemele tale. Cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa continui.

Citeste si:  Termoșemineul – povești spuse la gura unei sobe moderne!

Nu ajungi sa ai parte de un esec decat in momentul in care renunti. A renunta inseamna a-ti baga picioarele in tot ce ai facut pana atunci si s-o iei de la zero. Iar indiferent ca ai muncit o zi, o luna sau un an, din momentul in care ai depus un efort, ai depasit zona zero. Indiferent de motivul pentru care ai vrea sa te opresti, sa nu o faci.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *