Secrete de cariera de la Steve Jobs

Steve Jobs a fost extrem de cunoscut pentru ca a creat una din cele mai de succes companii tech din lume – dar si pentru ca era un sef exigent cu angajatii sai. Cu toate acestea, un nou studiu sustine ca o personalitate aroganta si narcisista ar putea fi cea care l-a ajutat pe acesta sa aiba parte de un succes incredibil de mare. Studiul sugereaza ca persoanele care sunt mai neplacute au mai multe sanse de a atinge succesul, deoarece stiu cum sa faca ca ideile lor sa fie mai bine auzite de un grup de oameni.

Sam Hunter, profesor asistent la Psychology at Pen State’s College of Liberal Arts and Lily Cushebberry dar si directorul Leadership & Creativity Research Lab from Stony Brook University, Leadership & Creativity Research Lab from Stony Brook University a realizat un experiment pentru a intelege de ce cei care au o personalitate mai insuportabila au mai mult succes in cariera.

Astfel, in cadrul studiului, 200 de studenti voluntari au fost rugati sa completeze teste de personalitate care masura dezacordul care l-au avut in abilitatea lor de a veni cu idei originale. Apoi, fiecare participant a petrecut 10 minute in speranta de a da nastere unei campanii de marketing unice. Iar, pentru urmatoarele 20 de minute, cercetatorii au impartit voluntarii in doua grupuri, care sa lucreze la o campanie comuna. Asa cum era de asteptat, dezacordul nu a avut nimic de-a face cu creativitatea studentilor. “A fi un nemernic nu este o idee avantajoasa pentru a veni cu idei originale si unice, dar se pare ca reprezinta un avantaj pentru ca ideile sa fie auzite de catre ceilalti membri ai grupului, mai ales daca respectiva persoana are si un caracter insistent”.

Citeste si:  Sfaturi SEO pentru platforma Blogger

Cum se descurca in cariera nesimtitii

Astfel de oameni sunt de parere ca sunt mai creativi: chestia este ca, ei nu sunt neaparat creativi. Respectul de sine umflat al narcisistilor inseamna ca au incredere in sine, astfel incat si ideile lor par a fi mai bune decat ale altora.

Sunt negociatori mai buni: Oamenii care au un caracter egoist si narcisist sunt mai buni in a convinge, deoarece se implica activ in a obtine ceea ce isi doresc cu adevarat.

Pentru ca la inceput pomeneam despre Nuntius Romania, trebuie sa explicam de inseamna experienta Nuntius. Nuntius este una dintre cele mai puternice firme de perfectionare in afaceri. Mai exact, cei mai multi oameni apeleaza la aceste servicii pentru a pune bazele tranzactionarii cu Nuntius.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *