Cantareti care si-au distrus cariera

Atunci cand totul se poate schimba intr-o singura secunda…

Drogurile si alcoolul fac adesea parte din viata artistilor, actori sau cantareti. Consumul excesiv de aceste substante le poate afecta grav cariera. Insa, un comportament nepotrivit, un playback sau un cuvant greu adresat cuiva poate avea in egala masura un efect devastator.

Care sunt cantaretii care si-au distrus cariera?

Sinead O’Connor

Sinead O’Connor a fost intotdeauna o artista controversata, deschisa din punct de vedere politic. In anul 1992, in timpul unui episod al Saturday Night Live, cantareata a rupt o poza cu Papa si a incurajat spectatorii sa “combata adevaratul inamic” facand referire la abuzurile comise in sanul bisericii catolice.

Numerosi au fost cei care au interpretat gresit intentiile sale si au considerat cuvintele spuse o declaratie anti-catolica mai degraba decat un protest impotriva greselilor comise de biserica. Popularitatea sa a avut de suferit si cariera sa nu a mai fost nicodata aceeasi.

Ashlee Simpson

Ashlee Simpson a dat-o in bara tot la Saturday Night Live din cauza interpretarii ratate, a creat unul din cele mai mediatizate scandaluri. Dezastrul s-a produs atunci cand cel de-al doilea cantec a inceput si bucata de pe fundal nu corespundea cu muzica interpretata de trupa.
Cantareata avea un aer confuz, nestiind ce sa faca a inceput sa danseze inainte sa paraseasca scena. A fost ridiculizata in mass-media si cariera sa a avut enorm de suferit.

Robin Thicke

Cariera lui Robin Thicke s-a destramat odata cu lansarea melodiei Blurred Lines, in 2013. Melodia a primit numeroase critici din cauza versurilor misogine. Si cantaretul nu a facut decat sa agraveze lucrurile facand comentarii de genul Este o placere sa degradezi o femeie…

Eric Clapton

Chiar daca i se acorda meritul de a fi adus genul blues in Marea Britanie, Eric Clapton parea foarte prost informat in legatura cu istoria acestui gen muzical. In timpul unui concert din 1976 a declarat pe scena ca toti strainii ar trebui sa paraseasca de urgenta Anglia, incurajand fanii sa voteze pentru un partid politic de extrema dreapta. A mers si mai departe spunand ca ar trebui sa se pastreze Marea Britanie alba, un lucru care i-a dezamagit enorm pe fanii sai si care i-a distrus reputatia o perioada lunga de timp.

Fergie

Cariera solo a lui Fergie dupa Black Eyed Peas nu a fost de lunga durata. Interpretarea imnului national in cadrul meciului All-Star din cadrul NBA in 2018 i-a cauzat o multime de neplaceri. Versiunea sa a fost extrem de greu de ascultat. In plus, jucatorii abia au reusit sa se abtina sa nu izbucneasca in ras…

Milli Vanilli

Duetul R&B Milli Vanilli a socat publicul in cadrul unei aparitii in direct cand toata lumea a realizat ca fac playback. Cantau melodia Girl You Know It’s True insa negativul s-a blocat, repetand fara incetare Girl you Know! Girl You Know!

Cei doi s-au panicat si au parasit de urgenta scena. Aceasta intamplare a permis mass-mediei sa descopere ca toate melodiile acestora au fost interpretate de alte persoane…nu de ei.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/musique/454609/ces-musiciens-ont-ruine-leur-carriere-sur-scene

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *