Noul PlayStation Plus: data lansarii, informatii, pret, functionalitati…va spunem totul chiar acum

Vrei sa stii totul despre noul PlayStation Plus? Iata un articol complet pe acest subiect pentru a avea toate informatiile necesare.

Dupa patru luni de suspans, Sony dezvaluie in sfarsit mai multe informatii despre faimosul sau proiect Sony PlayStation Plus care va fuziona cu PS Now si va propune o multime de noi functionalitati. Serviciul ar trebui sa fie implementat progresiv incepand cu luna iunie. Iata tot ce trebuie sa stii despre acest nou “PS Plus” si despre toate schimbarile ce vor avea loc in urmatoarele saptamani.

Ce este noul PlayStation Plus?

Anuntat inca din 2010, PlayStation Plus reprezinta un nou serviciu de abonament propus de Sony pentru PlayStation Network. Cu acest nou concept, PlayStayion mentine accesul la jocul online gratuity pe PS3 si PSP. Compania le propune utilizatorilor accesul la demouri de jocuri complete limitate la o ora, un acces anticipat sau exclusiv la unele versiuni beta si demouri ale jocurilor, continut ce poate fi descarcat si articole si accesorii speciale in Play Station Store.

Odata cu trecerea anilor, PS Plus a evoluat enorm, in special odata cu aparitia PS4 in care modul online a devenit cu plata cu jocuri si oferte in fiecare luna. Cu aceasta noua versiune, PlayStation Plus va fi si mai avantajos cu o multitudine de functionalitati inedite fuzionand cu PlayStation Now.

Citeste si:  PUBG va depasi granitele monitorului si va putea fi jucat in realitate

PlayStation Plus: care sunt noile functionalitati?

Cu aceasta noua versiune de PlayStation Plus, vei avea de ales intre trei formule (standard, extra si premium). In functie de alegerile tale, preturile variaza si vei avea acces la mai multes sau mai putine avantaje precum:

– Acces la un catalog de peste 400 de jocuri PS4 si PS5 care se pot juca din Cloud sau offline prin download-ul jocurilor pe consola.
– Accesul la un al doilea catalog de aproximativ 340 de jocuri PS3, PSP, PS2 et PS1 accesibile prin streaming in cloud pentru jocurile PS3 si/sau offline prin descarcare.
– Versiuni de proba cu durata limitata care vor fi propuse in egala masura permitand jucatorilor sa le testeze inainte de a decide sa le cumpere.

Care sunt formulele si preturile propuse de PlayStation Plus?

Noul PlayStation Plus vine cu trei formule diferite:

– PlayStation Plus Essential (8,99 euro/luna);
– Reduceri exclusive;
– Stocare in cloud pentru salvaraea jocurilor;
– Accesul la multijucator online;

PlayStation Plus Extra (13,99 euro/luna)

– Jocuri pentru download in fiecare luna;
– Reduceri exclusive;
– Stocare in cloud pentru salvarea jocurilor;
– Accesul la multijucator online;
– Un catalog cu aproximativ 400 din cele mai bune jocuri PS4 si PS5;

Citeste si:  Cele mai populare jocuri ale anului 2014

PlayStation Plus Premium (16,99 euro/luna)

– Jocuri pentru download in fiecare luna;
– Reduceri exclusive;
– Stocare in cloud pentru salvarea jocurilor;
– Accesul la multijucator online;
– Un catalog cu aproximativ 400 din cele mai bune jocuri PS4 si PS5;
– Un catalog cu 340 de jocuri PS3, PSP, PS2 et PS1;
– Versiuni de proba vor fi in egala masura disponibile, ceea ce ii permite jucatorului sa le testeze inainte de a le cumpara.

In iunie 2022 urmeaza sa fie lansat pe aproape toate pietele din Europa si Asia.

Sursa: https://www.presse-citron.net/nouveau-playstation-plus-date-de-sortie-informations-prix-fonctionnalites-tout-savoir/

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *