Carti de citit in 2019

In 2019 te-ai gandit sa citesi mai mult, sa fii mai cultivat/a? Iata o selectie a celor mai interesante carti de citit in 2019.

Cea mai asteptata carte a anului. Nu cred ca exista vreo persoana careia sa nu ii placa urmatoarele titluri, King of Scars, Chains of Gold sau Ghosts of the Shadow Market.

Daca si tu, la fel ca mine, ti-ai fixat drept obeictiv acela de a citi toate cartile lui Leigh Bardugo in acest an,  atunci eu sper sa termini si tu toate cele trei parti din saga Grisha.

Regatul Ravdka este belstemat de mai multe milenii. Destinul sau este acum in mainile unei orfane curajoase. Alina a fost recrutata de catre Armata pentru a-i insoti pe Grisha, magicieni deosebit de puternici care lupta cu toate fortele impotriva cetii malefice care desira tara de o perioada si o scufunda in haos total. In momentul in care prietenul sau din copilarie decide sa sfideze moartea in timpul unui raid, Alina trebuie sa isi infrunte temerile si destinul deopotriva. Lumea magicienilor Grisha este periculoasa si capcanele sunt numeroase. In cine poate avea Alina incredere?

O noua saga pe care iti va placea cu siguranta sa o descoperi. Iluminae de Jay Kristoff si Amie Kaufman ma tenteaza la maxim, cel putin prima parte momentan.

In anul 2575, planeta lui Kady Grant, in varsta de 17 ani si a lui Ezra Mason, de 18 ani, este atacata de nava interstelara cunoscuta sub numele de Bei Tech. In timpul evacuarii populatiei, Kady ajunge pe Hypatie si Ezra pe Alexander, dar reusesc sa pastreze legatura in secret. Datorita unor talente de hacker, Kady reuseste sa descopere ca statul-major este implicat in aceasta afacere.

Cartea unei autoare pe care cu siguranta nu ai citit-o inca. Eu personal nu am citit inca Shades of Magic sau orice alt roman care ii apartine scriitoarei Victoria Schwab dar urmeaza sa incep prima parte.

Kell este ultimul magician din generatia sa, un vrajitor capabil sa calatoreasca dintr-o lume in alta. La momentul actual exista doar patru lumi, Londra fiind centrul universului si favorita sa bineinteles. Lumea noastra este gri, fara niciun fel de magie, fara nimic iesit din comun. Cea a lui Kell este rosie si se respira minuni la fiecare inspiratie in parte. Cea de-a treia lume este alba, aici nu exista niciun fel de infractiune si daca exista sunt extrem de rare. Ultima lume este neagra, neagra ca moartea care a invadat-o in momentul in care magia a devorat absolut tot ce se afla aici, obligand celelalte trei lumi sa taie orice legatura cu ea.

De la aceasta contagiere este complet interzis ca cel mai mic obiect sa fie transportat dintr-o lume in alta. Dar, in ciuda acestui lucru, Kell va risca, va incerca sa sfideze familia regala care, cu toate acestea, l-a adoptat si il considera copilul lor. In plus, fretale sau vitreg, printul Rhy, si-ar da viata pentru el fara sa ezite o secunda. Dar, Kell nu se poate abtine sa nu se joace cu focul…

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *