Reclamă M&M – Sexy and I know it

De câte ori ne gândim la bomboanele M&M, ne apare imaginea celor doi protagoniști, cel mic roșu și cel înalt și galben. Anul 2012 aduce o schimbare, iar în reclama apărută în timpul Super Bowl suntem surprinși de un caracter feminin.

Acest caracter feminin nu este unul obișnuit, ci este un personaj ce reprezintă inteligența. Un personaj feminin ce emană încredere și care pune la punct orice bărbat dintr-o singură replică. Apar apoi în imagine vechii noştri amici, care cred că este vorba de o petrecere fără haine, în momentul când o văd ”îmbrăcată” doar în ciocolată pe domnișoara nouă. Printr-un gest asemănător celor de la Lmfao aceasta își dă jos glazura roșie, conștientă fiind de sexualitatea ei” :)

Ciocolată nu tocmai mediocră! Enjoy!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Reclamă M&M – Sexy and I know it

  1. :)) mortal! la cum ai pus problema in text ma asteptam ca bombonica sa dea replica finala, dar bombonelu' m-a facut sa cad de pe scaun :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *