Sfaturi de la Seogan

Optimizare SEO

Săptămâna trecută, Blog Event a intrat sub lupa Gabrielei Andrei de la Seogan! Am primit recomandările episodului 48 din Sfatul de la ora 5!

La titlurile de la categorii se lucrează, vă asigur, meta description s-a făcut, timpul de încărcare este sub lupa lui Sorin. Link-urile dofollow știm că sunt un plus, dar încercăm să nu facem din ele un scop. Ne axăm mai degrabă pe originalitatea articolelor. Ne bucurăm că activitatea noastră din social media este apreciată. Încercăm să vă arătăm vouă, cititorilor, că nu v-am uitat între două postări, și să vă mai arătăm ce am găsit interesant pe internet.

Mai rămâne doar să vă spun că sfaturile și  sugestiile voastre sunt oricând binevenite! Uite așa mai aflăm și noi cum ne putem perfecționa, ce se poate face mai bine!

Mulțumim doamnei Gabriela pentru sfaturi! Chiar ne sunt de folos! Sperăm să se vadă cât mai curând cât de ascultători suntem!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Sfaturi de la Seogan

  1. Orice recomandare, orice sfat care ţine de SEO nu trebuie ignorat pentru că poate ajuta foarte mult la îmbunătăţirea site-ului.

  2. Pai tocmai de asta am si postat faptul ca am primit sfaturi. Sa se vada ca ascultam de ele, si ca suntem recunoscatori. In plus, orice recomandare este binevenita, atata timp cat este facuta pe un ton potrivit. Mereu este loc de mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *