Cum poți salva o viață?

Știați că în România sunt peste 5000 de copilași bolnavi de leucemie, iar anual peste 500 de părinți află că puiuții lor sunt bolnavi de această maladie cruntă?

Știați că mulți pacienții bolnavi de leucemie  mor datorită infecțiilor contactate în spitale si nu din cauza bolii?

 

Știați că sistemul imunitar al unei persoane bolnave de leucemie este scăzut la 0, astfel încât aceasta trebuie ținută într-o cameră sterilă?

Știați că ajutorul vostru  poate creşte şansele de supravieţuire în timpul tratamentului la 80% (cât este în Europa) oferind dreptul la viaţă a 1000 de pacienţi copii/adulţi pe an?

Vrei să te implici? Vrei să dai o sansă la viață unui bolnav de leucemie? Nimic mai simplu. Alătură-te fundației Salvează vieți  si donează 20% din impozitul pe profit al companiei tale. Acești bani oricum se duc către statul român. Implică-te si viața cuiva poate fi salvată!

Anul trecut s-au strâns 430,000 de euro, bani cu care s-a construit o sală de transplant medular la Clinica de Onco-Pediatrie din Timișoara. Copiii şi adulţii bolnavi de cancer pot fi trataţi corespunzator prin dotarea centrelor oncologice din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Craiova, Târgu Mureş, Iaşi cu camere sterile.

Procedura este una foarte simplă. Oamenii de afaceri care vor să ajute, vor încheia un contract de sponsorizare cu asociația Salvează vieți. Suma donată va fi dedusă din impozitul pe profit pe care firma îl datorează statului în limita a 20%, fără să depășească însă 3 la mie din cifra de afaceri.

Citeste si:  Xmas gift Xchange

Avantajele unei companii:

  • nu costă nimic (redirecţionezi din impozitul pe care oricum îl plăteşti statului)
  • nebirocratic (închei un contract de sponsorizare)
  • 100% transparenţă 
  • 100% din banii donaţi se duc către proiect (nu avem costuri administrative).

 

Și persoanele fizice pot să se implice în acest proiect. Există conturi deschise la Banca UniCredit Ţiriac Bank, sucursala Victoriei.

  • RO67 BACX 0000 0003 6910 7003 RON
  • RO24 BACX 0000 0003 6910 7001 EUR
  • RO94 BACX 0000 0003 6910 7002 USD

Haideți să ne implicăm! Foarte multe companii nici măcar nu știu de existența acestei posibilități, astfel încât tot impozitul pe profit este virat în contul statului. Ajutați-ne să transmitem informația la cât mai multe companii, să ajutăm la salvarea unei vieți!

Vă mulțumim din suflet!

 

Informații complete despre declarația de sponsorizare, găsiți aici.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Cum poți salva o viață?

  1. Sunt foarte mandra de parintii mei, ca ei deja au completat formularele! :) Se poate, nu e greu deloc si merita pe deplin fiecare secunda de implicare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *