Fără resturi de Crăciun

Fără resturi de Crăciun

Am  găsit o campanie din 2009 pe care cei de la Ogilvy & Mather Advertising au făcut-o pentru maioneza Hellman’s. O campanie care mi s-a părut simpatică la prima vedere dar un pic tristă dacă mă gândesc la cele 3 animăluţe participante .

Povestea este simplă :avem 3 câini simpatici: Chester,Spike şi Roxy  care din păcate deşi sunt aranjaţi de sărbătoare nu vor avea norocul să pape nişte resturi  deoarece din cauza maioneze nu a mai rămas nimic bun şi pentru ei .Interesantă abordare , iar câinii sunt prea simpatici ca să nu-i adori (Roxy e preferata mea) :

 

 

 

Acum te întreb ce ai face dacă ai câştiga o oră liberă într-o zi  datorită unui serviciu pe care o firmă de închirieri de maşini  îl oferă? Eu ştiu sigur că nu mi-aş petrece o oră liberă făcând ce face tipul din reclama folosită  de Europcar pentru Europa:

 

Have a break! Have an AD break !

 

sursă: http://www.ogilvy.co.uk/

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Fără resturi de Crăciun

  1. Mi-a placut!!!!!! Vine excelen intr-o zi cand am de facut rapoarte peste rapoarte si m-as duce undeva sa dansez ca nenea asta… :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *