De ce comentam pe bloguri?

Că tot spuneam ieri că aş dori să fac o dezbatere privind comentariile pe bloguri, aş dori să-mi răspundeţi sincer la întrebarea, de ce comentaţi pe bloguri? Clar este faptul că Unii dintre noi comentam din plăcere pe alte bloguri, alţii cu gândul că vor primi înapoi un comentariu, alţii pentru că au un punct de vedere pe care doresc să şi-l expună referitor la articolul în cauză. Şi lista poate continua. Poate fi considerat lăsatul comentariilor pe bloguri un fel de tradiţie? Un reflex doar pentru că există acele câmpuri nume,emai, comentariu? Haideţi să facem un exerciţiu de imaginaţie, să zicem că ar dispărea acele câmpuri, cum ar fi blogurile atunci? Ar mai avea acelaşi interes asupra cititorilor? Puteţi lua articolul drept o leapşă, nu dau link-uri şi nici nu impun nimănui să-l preia că o leapşă, o simplă părere în rubrica de comentarii ar fi deajuns. Fiecare după cum doreşte. O seară bună să aveţi!

PS. Mulţumesc, Tibi pentru titlul propus aseară.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

7 thoughts on “De ce comentam pe bloguri?

  1. Comentez daca am ceva de zis, de completat la articolul respectiv. Sau atunci cand imi place si simt nevoie sa-mi exrim aprecierea!

  2. Interesant, eu nu m-am gandit ca scriid un comentariu, voi primi si eu. Comentez, pentru am o parere in legatura cu subiectul articolului. Hmm..dar este si asta o treaba ( comentez- comenteaza). Ia sa testez eu asta =))

  3. Totusi zici tu ceva! :) Comentand pe un blog, iti faci si blogul tau mai vizibil. Daca nu primesti un comentariu, in schimb, macar vei avea niste vizite, din partea celor care iti vad parerea si-s curiosi cine a scris. Cel mai elocvent exemplu: tu mi-ai comentat si eu am vrut sa vad cine-i, cine-i? :)
    In alta ordine de idei, exprimandu-ti parerea: 1. iti faci blogul mai vizibil 2. poti sa primesti comentarii 3. daca cei care-ti vad blogul sunt in target-ul tau, poti sa ramana cititori frecventi 3. poti sa-ti castigi si niste hateri 4. cand mergi la un eveniment, poti sa te duci la colegul bloggeri si sa te comporti cu el ca si cu un prieten, deoarece deja va stiti de pe blog…
    Mai zi tu :)

  4. Comentez, nu neaparat ca sa primesc comentariu inapoi, ci ca sa completez ceva la subiect. In acelasi timp imi fac si reclama la blog prin acel link atribuit numelui. Ma rog, nu stiu cata reclama capat, nu asta e scopul meu principal, dar am vazut ca asa se procedeaza si asta e metoda principala folosita de majoritatea. Apoi guest-post-urile. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *