Fisierele telefoanelor recuperate chiar si dupa stergere

Telefoanele mobile stocheaza informatii personale de la fotografii la mesaje. Ca sa iti “stergi” urmele consideri ca a sterge fisierele este de ajuns? Te inseli caci expertii pot recupera totul indiferent de situatie. Desigur se cere un motiv real si un caz de necesitate pentru o astfel de situatie insa curiosul vine din cat de avansata este tehnologia pentru a se realiza o astfel de recuperare de fisiere.

Ce spun expertii

Desi stim ca telefoanele de ultima generatie vin cu o salvare caci nici macar apa nu mai poate afecta cat sa duca la necesitatea schimbarii telefonului, distrugerea mai grea este si partea care ajuta la recuperarea fisierelor din telefon. Indiferent ca este vorba de apa, de distrugere intentionata, de stergere a fisierelor munca de recuperare este una posibila. Desigur ca dificultatea misiunii va creste o data cu diferitele conditii aparute insa nimic nu este imposibil mai ales cand motivati fiind de unele situatii critice, de care depind recuperarea unor date.

photodune-2074124-girl-with-mobile-smart-phone-m-460x306

Care este explicatia?

Daca te intrebi curios ce sistem inteligent permite ca recuperarea fisierelor sa se realizeze chiar si cand tu iti doresti asta si crezi ca stergerea lor este una definitiva afla ca in momentul in care se stocheaza ceva in telefon un sistem de operare va stoca informatia in mai multe fisiere.  Desi stearsa o pictograma va putea sa ramana accesibila in telefon.

Desi intr-un mod practic in general acest lucru nu adauga un plus utilizatorilor efectul este benefic cand vine vorba de infractori, de probe incriminatorii care pot deslusi un caz, care pot sa confirme un verdict si sa aduca o condamnare. Courtney Lancaster expert in identificarea datelor sustine ca un telefon stricat intentionat in acest sens, pentru a se pierde urma unor informatii valoroase face mai putin obiectul grijei caci carcasa in sine este nefolositoare astfel ca fisierele sunt oricum stocate si recuperabile.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *