De ce sa alegi tigara electronica

tigara-electronica

De ani de zile, oamenii au fost fortati sa fumeze si sa foloseasca tutun pentru aportul lor de nicotina. Desi exista pe piata diverse metode de a te lasa de fumat si instrumente de reducere a noxelor, niciuna dintre acestea nu are rate mari de succes. In cazul tigarilor electronice, fumatorii se pot indoi de capacitatea acestora de a reusi sa-i ajute sa renunte sau sa reduca daunele. Cu toate acestea, timpul se schimba, industria tigarilor electronice creste, iar tot mai multi fumatori devin acum vaperi. Aceasta tranzitie de la fumat la vapat creste substantial.

Nu exista nicio indoiala ca vapatul este viitorul. Acesta ofera o modalitate de inhalare a nicotinei care va depasi cu mult asteptarile tale. Experienta pe care o castigi din vaping este placuta, convenabila si iti permite sa fii un adevarat “nefumator”.

Industria tigarilor electronice a devenit o nisa de succes aproape peste noapte, fiind prima alternativa care a scazut vreodata rata fumatorilor. Deoarece vapatul a devenit disponibil publicului, rata de fumat a continuat pe o spirala descendenta, iar aceste numere vor continua sa scada.

Ceea ce este atat de interesant referitor la vapat este ca are capacitatea de a ajuta fumatorii sa schimbe imediat tigarile clasice cu tigari electronice, deoarece imita placerea de a fuma, dar elimina raul asociat cu acesta.

Multi cred ca sunt dependenti doar de nicotina si de actul de a fuma. De fapt, ceea ce se intampla in realitate, este faptul ca fumatorii sunt dependenti de cele 4.000 de substante chimice aditionale pe care marile companii de tutun le-au plasat in tigari pentru a mentine publicul dependent.

Atunci cand alegi tigara electronica, vei putea savura nicotina, dar vei elimina substantele cancerigene si riscurile pentru sanatate intalnite la tigarile traditionale si cele 4000 de substante chimice pe care le contin.

Incearca sa te bucuri de avantajele pozitive asociate cu vapatul si inhalatul din tigarile electronice pe care le poti gasi pe Voore.ro: fara tutun, fara gudron, fara fum, fara cenusa, fara dinti colorati, fara miros, fara respiratie de fumator, fara combustie, carcinogeni si niciun risc pentru persoanele din jur.

Fumatul pasiv este un lucru al trecutului

Asa cum poate deja stii, cand vapezi, elimini vapori care pot fi inhalati pasiv, dar deoarece nu este produs fum, nu afecteaza persoanele din jur. Unii ar putea crede ca, desi eliminam fumul pasiv, il inlocuim cu vapori. Cu toate acestea, studiul Clearstream Air facut la inceputul anului 2012, a demonstrat ca nu a fost gasit niciun rau in vaporii expirati. De fapt, studiul a aratat ca nicotina nu a fost prezenta in vaporii expirati. Asta inseamna ca plamanul uman absoarbe majoritatea, poate chiar toata cantitatea de nicotina.

Fumatul pasiv este un lucru al trecutului, in timp ce vaporii secundari nu au fost niciodata o problema. Astfel, tigara electronica reprezinta o alegere inteleapta din toate punctele de vedere.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *