Bilantul tragediei Colectiv: 46 de decedati

decedati

De multe ori se pune problema sa facem un bilant dupa o anumita situatie, fie ca este vorba despre un bilant financiar, despre un bilant al propriei chibzuieli, sau al unui bilant atunci cand vine vorba de o anumita tragedie. Astazi conform stirilor nationale, bilantul tragediei petrecute la clubul Colectiv a ajuns la 46 de decedati.

Printre acestia se numara si copii, dar si personalitati remarcante in lumea jurnalismului sau muzicieni cunoscuti care au luat parte la “marea distractie a vietii”. Din marele dezastru, numarul victimelor care pierd lupta cu viata continua sa creasca, ceea ce pune un semn de intrebare pentru autoritati, dar si pentru intreaga societate. Astfel, se spune ca banii sunt cheltuiti pentru ingrijire, pentru a le asigura suferinzilor zile mai usoare, insa, pe de alta parte, banii acestia sunt tot din rezervele noastre, si anume ale statului.

Ce face statul in bilantul tragediei Colectiv?

Ce face statul cand aude ca este vorba despre o tragedie cu deja 46 de decedati? Statul nu ofera masuri specializate pentru astfel de situatii. Statul isi spune numele acolo unde este bine si isi reneaga numele, dand din coate si din umeri.

Ce fac tinerii? Tinerii protesteaza in semn de solidaritate, in semn de a elimina coruptia si de a inzdraveni numele tarii. Nu vrem ca Romania sa fie o tara de nimic, in care nimeni nu poate primi nici cel mai mic ajutor in astfel de cazuri, insa vrem ca Romania sa se trezeasca, sa isi aleaga conducatori carora le pasa de ce se intampla.

Citeste si:  Lucky Studio Iasi face diferenta in buzunarul tau

Este ciudat cum o astfel de trauma poate aduce impreuma mii si mii de oameni care lupta pentru o cauza nobila, pentru o cauza a intregii natiuni. Un lucru se pare ca este bine pana in prezent: transportul suferinzilor in alte state cu aparatura si medicamente de ultima generatie. Locul lor trebuia sa fie acolo inca din primele ore ale traumei, motiv pentru care pentru unii dintre ei viata ar mai fi avut un cuvant de spus. Conditiile in care tara natala a bolnavilor nu are conditii pentru ingrijirea victimelor, statele lumii ne primesc cu bratele deschide. Vrem cu siguranta o astfel de solidaritate!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *