De unde poti face o precomanda pentru jocul Need For Speed Hot Pursuit Remastered?

Esti gata sa te urci din nou la bordul celor mai frumoase masini de pe planeta? Cu unicul scop, bineinteles, de te juca de-a soarecele si pisica cu politia? Iata de unde poti face o precomanda pentru jocul Need For Speed Hot Pursuit Remastered. Acum 10 ani, pe 16 noiembrie 2010, Need For Speed Hot Pursuit aparea pe PlayStation 3, Xbox 360 sau pe Nintendo Wii.

Dupa excelente continuari, precum Need For Speed Most Wanted, Underground sau Need For Speed Undercover si Carbon, Electronic Arts si Cration Games ni se ofera inca un joc la inaltimea asteptarilor. Si poate ca este cea mai buna continuare de cand jocul a aparut pe piata. Suntem, bineintels, departe de remake-ul ratat de la Most Wanted, un reboot mediocru de la Need For Speed din 2015. Ci suntem mai degraba, la ani lumina departare fata de ce a devenit seria de-a lungul anilor.

In orice caz, licenta parea definitiv moarta si ultimul sau opus, Need For Speed Heat nu a scapat nici ele de la regula. Si totusi, jocul avea dificila sarcina de a celebra 25 de ani de la licenta. Astfel ca, vazand ca formula magica s-a pierdut si ca nu au reusit sa mai seduca fanii, cei de la EA au ales sa scoata un Remaster pentru Need For Speed Hot Pursuit. In program- o versiune remasterizata si ameliorata a versiunii din anul 2010.

S-au adaugat noi pack-uri de DLC, posibilitatea de a juca solo sau de a fi conectat online, de a incarna fortele de ordine sau de a fi in afara legii… totul conducand cu cea mai mare viteza cele mai prestigioase boliduri ale anului 2010. Nu sunt deci noi drumuri, noi vehicule sau noi curse, nici noi gadgeturi, totul este aproape identic. Si totusi, Criterion si Stellar au stiut ce sa faca pentru ca experienta din 2010 sa fie la fel de placuta si in 2020. texturile sunt curate, masinile sunt la fel de agreabile la condus si la privit si luminile sunt cele mai bune. Iar jocul merge foarte bine chiar si pe cele mai modeste configuratii. Ramanem constant la 60 fps, dar constructorii promit pe console si pe PC un mod de 1080p/60fps sau 4k/30, stiind ca versiunea Switch propune o versiune 1080p/30fps. Modul foto a fost si el actualizat, propunand mai multe optiuni in timp ce unele scurtaturi beneficiaza de marcatori vizuali mai pertinenti.

Personalizarea a fost si ea regandita pentru a furniza mai multe optiuni mai ales la nivelul paletelor de culori disponbile. Navigarea in meniuri a fost facuta si ea mai fluida in timp ce si alte ameliorari sunt si ele prevazute. Dar se astepata si aparitia unor cross-platforms. Prima editie a jocului este versiunea sa simpla si de poate precomanda de pe Amazon. Jocul va aparea pe PS4, pe Xbox One si pe PC in data de 6 noiembrie. Cei care se joaca pe Nintendo Switch vor trebui sa astepte pana pe 13 noiembrie.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *