Orgoliul este o calitate sau un defect? Afla chiar acum!

In fiecare cuplu exista certuri si impacari. Nu exista nici un cuplu care sa nu se certe iar daca ati auzit vreodata asa ceva, este imposibil. Este aproape imposibil sa convietuiesti cu o persoana, sa aveti personalitati si caractere diferinte si sa nu aveti macar o data o disputa.

Toata lumea are tendinta de a-l face pe celalalt vinovat de lucrurile care se intampla. Mai exact, femeile cred ca barbatii sunt mereu vinovati iar barbatii procedeaza la fel. Nu putem sa facem acest lucru si sa nu ne asumam niciodata faptul ca am gresit ca trebuie sa ne cerem scuze fata de partener.

Orgoliul – principalul dusman al cuplurilor

Exista unii oameni care nu isi cer scuze din cauzza orgoliului. Acest lucru este de fapt, un factor care influenteaza foarte mult evolutia relatiei. Doua persoane extrem de orgolioase nu au foarte mult de castigat, iar daca vorbim despre un cuplu acesta nu are sanse foarte mari de supravietuire impreuna.

Unii oameni nu realizeaza ca pot detine o doza exagerata de orgoliu care nu le face decat rau. Putem sa spunem ca aceasta insusire poate fi o calitate insa de cele mai multe ori nu este o calitate. Orgoliul este o calitate atunci cand o persoana este spatana pe sine si stie ce vrea de la ea astfel incat nu face anumite lucruri pentru a-si deforma imaginea pe care o au ceilalti. Daca stam si incercam sa reflectam putin la acest subiect, ma indoiesc ca vorbim despre orgoliu.

Orgoliul este destul de destructiv pentru ca exista oameni care apeleaza la el exagerat de mult. De ce fac acest lucru? Pentru ca isi doresc sa isi formeze un alt prestigiu si o alta imagine in fata oamenilor din jurul lor.

Intr-o relatie orgoliul este cel care distruge cele mai multe relatii. Este foarte greu sa reziste o relatie in care ambii parteneri sunt orgoliosi deoarece nu vor ajunge niciodata la un numitor comun. Fiecare tine la orgoliul sau si niciunul dintre ei nu lasa de la sine.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *