Extensii Google Chrome

  • One Number – permite monitorizarea conturilor de Gmail, Google Reader, Google Voice și Google Wave. Este o extensie perfectă pentru toți cei ce comunică foarte mult prin mail. Cu ajutorul acesteia, vei reuși să economisești timp important, pe care îl poți înveşti în scrierea unui post pe blog.
  • Split Screen – o extensie utilă atunci când trebuie să fii cu atenția împărțită pe mai multe siteuri deodată. De ce să deschizi două siteuri în taburi tiferite, când poți să le deschizi pe amândouă în același tab, vizualizându-le în același timp??
  • SEO Status Pagerank/Alexa Toolbar – îți oferă informații SEO despre siteurile care te interesează. Printre informațiile oferite, putem găsi PageRank și AlexaRank.
  • Tab Menu – o extensie extrem de utilă, în special celor care au obișnuința de a deschide două Google Chrome cu câte 20 de taburi în fiecare (adică EU). Cu ajutorul acesteia poți administra foarte simplu toate paginile deschise, fără a mai fi nevoie să pierzi timpul căutându-le.
  • AngryBirds – un joc anti-plictiseală. Foarte folositor bloggerilor stresați, cărora le-a scăzut traficul îngrozitor de mult.
  • Typing Test-KeyHero – o extensie utilă, din nou, bloggerilor. Cu ajutorul acesteia îți poți exersa scrisul la tastatură fără să privești la aceasta. La finalul unui exercițiu de scriere, extensia îți oferă statistici privind prestanța, greșelile și viteza cu care scrii.
  • Feedly – pentru cititorii de bloguri “comozi” ca si mine recomand Feedly.

Sursa: http://ciprianfoto.blogspot.com

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *