Claritate cu Prima-impresie.eu

blog

Blogul Prima-impresie.eu se afla la inceput de drum, acesta afisand articolele sale inca din luna aprilie a anului 2014. Titlul blog-ului este unul sugestiv, fiind o varianta care atrage o multime de cititori din mai multe domenii. De altfel, acesta include categorii diverse de la alimentatie, dragoste/iubire, IT, sanatate si o multime de alte articole care te vor face sa iti doresti sa citesti mai mult si sa revii pe aceasta pagina, deoarece atrage un numar mare de vizitatori.

Blogul este unul simplist, dar care duce cititorul cu gandul la amuzament si nu devine obositor prin reclame. Structura simpla il face usor de accesat si de inteles.

Ceea ce atrage cel mai mult este ca acest blog este unul bine structurat, iar articolele sunt pe intelesul tuturor, fara termeni dificili sau de specialitate. Cu toate ca are doar un an de activitate, ceea ce conteaza cel mai mult este modul in care articolele sunt redactate, insa conteaza si aspectul. Prima-impresie.eu are o structura destul de simpla, pe categorii, unde poti gasi, cu usurinta ceea ce te intereseaza.

In partea dreapta se afla articolele recente, iar acest lucru este foarte util pentru ca usureaza cautarea cititorilor, desi acestia pot folosi si calendarul care apare in partea de jos a paginii. De asemenea, prima-impresie.eu se remarca prin unicitate si prin claritatea articolelor scrise.

Citeste si:  Cum poţi obţine viza pentru Vietnam

Navigarea pe blog este relativ simpla si castiga o bila alba si prin motorul de cautare, ceea ce face ca cititorul sa nu mai rasfoiasca o multime de pagini pana sa gaseasca subiectul care il intereseaza.  Blogul nu e sugrumat de reclame, iar acest lucru e bun, deoarece scade timpul de incarcare pe site.

Articolele sunt foarte bine redactate, design-ul este unul atractiv, iar articolele sunt la obiect.  Navigarea pe blog este una foarte accesibila, fiind facilitata de aspectul si structura simpla pe care acest blog o prezinta.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *