Filmuletele cu pisici sunt benefice pentru oameni

pisici

Un grup de oameni de stiinta s-a decis: e vremea pentru cercetari ”adevarate”- sunt filmuletele cu pisici chiar atat de emotionante pentru privitorii din intreaga lume?

Un om de stiinta a fost destul de curajos pentru a afla acest lucru: profesoara asistent Jessica Gall Myrick de la Universitatea Indiana Bloomington. Ea s-a angajat in realizarea unui sondaj pe 6500 de oameni pentru a afla daca urmarirea filmuletelor in care sunt prezentate pisici le imbunatateste starea de spirit.

Unii oameni ar putea fi de parere ca vizionarea unor astfel de videoclipuri in care apar pisici nu este un subiect destul de serios pentru cercetarea din mediul academic. Acest lucru este unul din cele mai populare subiecte din Internetul de astazi. Daca dorim sa intelegem mai bine efectele pe care Internetul il poate avea asupra noastra ca indivizi si in societate, atunci oamenii de stiinta nu mai pot ignora pisicile Internetului de astazi.

Cercetarile arata ca oamenii privesc filmulete cu pisici pentru a evita sarcinile de la munca. Acest lucru ii poate determina pe oameni sa asocieze videoclipurile cu pisici cu sentimentul de vina, cu toate ca se uita la astfel de filmulete si in timpul liber. Cu toate acestea, dupa ce oamenii privesc un film cu pisici, acestia devin mai motivati si isi indeplinesc sarcinile de la munca cu mai multa grija si spor.

Deci asta inseamna ca aceste filmulete ne fac sa muncim mai mult?

Din pacate, e nevoie sa se faca mai multe cercetari pentru a se descoperi raspunsul la aceasta intrebare, deoarece studiul s-a realizat, in cea mai mare parte a lui, pe femei- 88,4%. Exista o posibilitate ca barbatii sa raspunda in mod diferit in momentul in care vad un filmulet cu pisici.

Fa o analiza a starii psihice pe care o ai in momentul de fata: poate ca te simti apatic si trist ca pauza de masa s-a terminat si nu mai ai chef de munca. Incearca sa te uiti la un filmulet cu pisici, si vezi daca teoria este adevarata si te ajuta sa iti faci treaba mai eficient.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *