Fiat 500 Abarth o maşină energică

Îmi plac maşinile din clasa mică din mai multe motive, iar unul dintre ele ar fi acela că sunt uşoare şi dacă am un motor mai puternic pe maşină, obţin mai multe performanţe. Sunt tânăr mă interesează mai mult viteza decât consumul. Vreau să simt ce poate o maşină când calc pedala de acceleraţie.

Cei de la Fiat asta ne demonstrează că noul model de Fiat 500 îţi oferă mulţi cai putere sub capotă şi  când calci pedala de acceleraţie îi simţi pe toti. Vizionare plăcută.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Fiat 500 Abarth o maşină energică

  1. Abarth este o categorie aparte fata de Fiat 500 "normal". Este varianta sport. Ce trebuie avut mare grija la achizitia lui este si istoricul Abarth-ului (la fel cum Mustang este clasa sport a lui Ford, M pt BMW, AMG pt Mercedes etc).
    Au mai fost 2 sau 3 incercari de Abarth. Au cam dat-o in bara. Lamentabil… La toate generatiile. Sa speram ca au invatat ceva din istoria lor scurta de Abarth si destul de lunga de Fiat… si sa nu mai repete greselile.
    In speranta ca in sfarsit avem un Abarth asa cum trebuie… va doresc un testdrive placut.

    O recomandare… daca imi permiti: pune ca titlu Fiat 500 Abarth ca nu toate 500 sunt Abarth, au motorizare diferita.

  2. @Sveto , multumim pentru recomandare, o sa schimbam imediat.
    Da stiu ca au mai avut ei cateva incercari, dar din pacate au esuat. Intr-un timp se vorbea ca Fiat 500 Abarth sa fie o masina de raliu, dar nu s-a mai auzit nimic de acest proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *