Injuraturile benefice pentru starea de spirit

injuraturile

Cele mai dramatice si mai de efect expresii din orice limba sunt injuraturile. Injuratul este dramatic deoarece se petrece in astfel de situatii. In momentul in care injuram, nu spunem nimic altceva decat ceea ce avem in minte, fara sa avem frica de ceea ce se poate intampla dupa ce aruncam aceste cuvinte. Poate fi dur, insa un mesaj care este insotit de injuraturi va ramane intiparit in mintea celor din jurul tau vreme indelungata. Insa, aceste cuvinte au o greutate foarte mare si pot fi utilizate in conversatiile de zi cu zi.

E posibil ca parintii sa te certe cand te aud vorbind in acest fel, sau poate ca partenerul tau se va supara pe tine, insa astazi nu mai conteaza atat de mult ce cred ceilalti despre tine si modul tau de a vorbi. In timp ce multi oameni cred ca un limbaj colorat inseamna o persoana vulgara, descopera ca nu asa stau lucrurile. Studiile au dovedit ca injuraturile pot ameliora durerile. Bineinteles, nu vei injura de fata cu seful tau, insa stii cat de bine te vei simti daca vei injura sau daca vei tipa.

Exista avantaje ale injuratului? Da!

1. Simti mai putina durere. Richard Stephens de la Keele’s School of Psychology a descoperit ca oamenii care injura isi pot tine mainile in apa inghetata de doua ori mai mult timp decat cei care nu injura. Acest mecanism este unul foarte simplu: injuratul provoaca un raspuns emotional, iar acest lucru este insotit, de multe ori, de o descarcare de adrenalina.

2. Benefic la locul de munca. Conform cercetatorilor britanici injuraturile sunt benefice si la locul de munca. Acestia ii indeamna pe angajati sa injure cu voce tare, pentru ca astfel vor fi mai putin stresati, iar moralul lor va fi mult mai mare pe parcursul orelor de lucru, odata ce se elibereaza de nervi.

3. Te face sa te simti mai puternic si nu inseamna ca esti ignorant. In mod fals, oamenii cred ca unui vocabular colorat ii lipsesc cuvintele adecvate, iar, ca urmare, acestea sunt inlocuite cu injuraturi. Cercetatorii au descoperit ca injuraturile nu au nicio legatura cu un nivel intelectual scazut, ci din contra.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *