Hotelul subacvatic din Dubai

Când vine vorba de lux,în turism nu putem spune niciodată că le-am văzut pe toate. Mereu există un imprevizibil care să ne dea planurile peste cap.

Cele  mai spectaculoase hoteluri din lume vor deveni banale atunci când proiectul hotelului din Dubai va fi adus la sfârşit.

Schiţele arată că întreaga clădire se va integra perfect în mediul subacvatic şi le va asigura o privelişte spectaculoasă turiştilor care vor avea curajul să locuiască acolo.

Water Discus Hotel va fi un ansamblu rezidenţial subacvatic în formă de disc care va fi legat de un altul aflat la suprafaţa apei.

Pe lângă dotările obişnuite, hotelul va avea un centru pentru scufundări, submarine, un spa, o zonă cu gradini, o terasă la suprafaţa apei şi un heliport pentru musafiri, scrie inhabitat.com.

Hotelul are un design care se adaptează în funcţie de nivelul apei din Golful Persic şi poate fi mutat pur şi simplu în altă parte, în cazul în care aşa decide seicul.

 

 

 

 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

5 thoughts on “Hotelul subacvatic din Dubai

  1. Mie mi-ar fi un pic teama sa stau intr-un hotel subacvtic… Ma gandesc ce vor mai face apoi… Unul pe Luna?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *