The Avengers

“They could fight the battles that we never could”

The Avengers este un film de acţiune care merita văzut doar în măsura în care îi cunoşti pe supereroii din celelalte filme de acest gen, de exemplu Thor, The Hulk, Iron Man, Loki, The Black Widow, Captain America, Hawkeye.
Joss Whedon ne aduce pe ecrane pe aceşti eroi extraordinari din benzile desenate Marvel, reuşind să-i reunească pe toţi în acelaşi film.
Cu o distribuţie de zile mari, efecte speciale pe măsură, un scenariu clasic de salvare a omenirii, producţia trebuie să încurajeze oamenii la o după-amiază frumoasă în sala de cinematograf.
Filmul are o durată de 142 de minute, dar este destul de bine aranjat încât să nu simţi trecerea timpului.
Loki se întoarce pe Terra pentru a o cuceri şi a se răzbuna.
Nick Field de la S.H.I.E.L.D (o agenţie internaţională de menţinere a păcii) îi adună pe singurii capabili să ne apere planeta de raufăctori, într-o bătălie de zile mari.
Îi putem urmări cu plăcere pe Samuel L. Jackson, Robert Downey jr., Gwyneth Paltrow, Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett, Johansson, Jeremy Renner, Tom Hiddleston, Clark Gregg, Stellan Skarsgard şi Paul Bettany (voce Jarvis).
Film realizat că la carte, cu un dialog concentrat să personalizeze fiecare personaj în parte, cu extrem de multă acţiune bine filmată, cascadorii care te dau pe spate şi emoţie genuină transmisă de supereroi.

Citeste si:  Festival de film evreiesc

“You think you’re the only hero in the world?”

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “The Avengers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *