Lucruri de facut in Cuba

Cuba

A patrunde in Cuba poate parea ca si cum ai intra intr-o masina a timpului-cea mai mare parte a tarii ramane exact asa cum era atunci cand au sosit incarcaturile in ea. In ziua de azi, Cuba este o tara cu o incarcatura luxurianta, cu frumuseti naturale incredibile si cu o saracie iesita din tipare, totusi. Este o tara a constrastelor. A-ti petrece vacanta in Cuba este o solutie ce te poate ajuta sa vezi constrastele din toata tara si sa incepi sa te gandesti mai bine la toate cele. Uite cateva lucruri fantastice despre ce poti face in Cuba.

Daca vrei sa experimentezi viata de zi cu zi in Cuba, a te inscrie pentru o sedere privata sau in cadrul unei familii cubaneze, este o modalitate inedita de a-ti da seama de toate cele referitoare la Cuba. Poti alege diferite tipuri de cazare, in functie de interesele fiecaruia. Daca esti artist, de exemplu, poti alege sa traiesti in casa cu proprietarul unei galerii de arta.

Pline de ritmuri africane si influente hispanice senzuale, rumba cubaneza este o forma de dans primar si de baza. In cultura cubaneza, dansurile de rumba spontana se intapla de cele mai multe ori pe srazi. Mai degraba decat sa astepte niste performante spontane de dans pe strazile Cubei, turistii ar trebui sa se indrepte mai bine catre cursurile de rumba regulate. Sábado de La Rumba din Centro Cultural El Gran Palenque, de exemplu, este un loc foarte popular.

Muncitorii din toata lumea, sa se uneasca. Plaza de la Revolución sau Revolution Square este o piata havaneza extinsa care vede foarte multe actiuni politice comuniste. In timpul lui Fidel Castro, fiecare raliu May Day a vazut cate un milion de ansambluri cubaneze care au venit sa-l asculte pe marele conducator. Odata ce vei ajunge acolo, poti vizita si Memorial y Museo a José Martí si iti poti aduce respectele in fata sculpturii lui Che Guevara.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *