Piaţa de reclame

Este un titlu interesant, nu? Gândul cel mai probabil vă zboară la o piaţă clasică, cu tarabe şi multe lucruri. Ei bine nu e vorba de aşa ceva în nici un caz. Este vorba de un site de promovare Web foarte interesant ce a apărut din dorinţa de a crea un site de publicitate cu costuri mici, dar cu rezultate mari. Şi aşa a luat viaţă Piaţa de reclame.

Ce-mi place la site-ul ăsta? Faptul că este creat de o persoană ce a cheltuit sute de euro pe AdSense, Facebook Ads şi alte „modalităţi” de afirmare fără nici un rezultat. Şi într-o zi i-a venit brilianta idee de a crea el însuşi un site special pentru bloggeri, ce-i ajută pe aceştia financiar, fără ca el să iasă în pierdere. Cum? Păi e simplu. Publisherul câştigă 50% din suma investită de advertiser şi intenţia creatorului este să crească această sumă în timp, lucru mult mai bun pentru publisheri.

Acum vine întrebarea întrebărilor. Ce-i ăla un publisher şi ce-i ăla un advertiser? Publisherul este persoana ce publică pe blogul personal un banner sau un link cu scopul de a câştiga bani din asta. Advertiserul este persoana ce plăteşte ca linkul sau bannerul său să fie publicat pe alte site-uri. Simplu ca bună ziua.

Şi ce e şi mai interesant este că suma minimă de retragere este de 50 €, plata se face lunar, iar dacă la sfârşitul lunii ai 49.99€, suma se reportează pe luna viitoare, astfel că faci mai mulţi bani.
Echipa Piaţa de Reclame urează bloggerilor:

“Spor la treabă că e nevoie de voi. Noi încercăm să vă şi plătim pentru munca voastră.”

Deci ce mai aşteptaţi? Faceţi-vă cont şi faceţi bani facând ce vă place cel mai mult: scriind.

Site:
Pagina Facebook

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Piaţa de reclame

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *