Stil masculin: caută-l cel mai bine îmbrăcat bărbat din România

Dacă ies pe stradă, opresc 10 domnişoare şi le întreb “cum ar trebui să arate bărbatul perfect?”, în concepţia lor, cu siguranţă unul din punctele la care ar trebui să aibă un plus ar fi stilul vestimentar. De ce? Pentru că în adâncul sufletului nostru avem un sentiment de mândrie când ne afişăm cu un bărbat bine îmbrăcat.

Lucrez într-o clădire cu zeci de birouri şi zilnic întâlnesc fel şi fel de bărbaţi, care poartă hainele în manieră proprie şi găsesc multe exemple de ‘’ aşa da’’ şi ‘’aşa nu’’ , dar ce e interesant este că din ce în ce mai mulţi bărbaţi sunt atenţi la ceea ce poartă şi am din ce în ce mai multe exemple din prima categorie. Este important să ascultăm sfaturile oferite, pentru că – nu-i aşa? – trebuie să ştii să porţi o haină şi nu să o  laşi să te poarte ea pe tine. Şi asta indiferent dacă vestimentaţia respectivă e “de firmă” sau nu.

Din dorinţa de a vedea cât mai mulţi bărbaţi bine îmbrăcaţi am ales să vă fac cunoscut website-ul www.stilmasculin.ro. Consider că informaţia este un atu de care putem beneficia şi pe care îl putem utiliza în orice ocazie, iar pe acest website vei găsi informaţii utile care te vor ajuta să-ţi dezvolţi propriul stil fără exagerări .

Echipa din spatele proiectului în cauză vine şi cu o propunere mai mult decât interesantă pentru acest început de an, pe care aş dori să o susţin şi să o promovez. Pentru că merită. Într-o acţiune fără precedent, Stil Masculin îşi propune să găsească cel mai bine îmbrăcat bărbat din România.

‘’De ce acest concurs?

 Pentru că blogul are vechime, are nişte cititori, dar nu am văzut cunoştiinţele puse în practică. Divergenţe sunt destule şi ce ar fi să punem piciorul în prag o dată pentru totdeauna? Să vedem cine este aceea persoană care comentează şi ştie atât de multe. Această competiţie are rolul de a scoate în faţă bărbaţii bine îmbrăcaţi, pentru că ne-am săturat de ceea ce dictează moda şi de ţinutele comune care sunt prezente pe stradă.

Descriere concurs

Acest concurs are rolul de a desemna cel mai bine îmbrăcat bărbat din România. Concursul este împărţit în două etape: zonală şi finală. Competiţia zonală va avea loc aproape în fiecare judeţ, de unde va fi desemnat un câştigător care va reprezenta regiunea în finală. La competiţia finală vor participa doar câştigătorii ediţiilor zonale.”

Mai multe detalii legate de regulament şi premii găsiţi aici.

Domnilor, aşteptăm cu nerăbdare să vedem lecţiile de stil pe care le veţi oferi prin intermediul acestui concurs. Mult succes!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

42 thoughts on “Stil masculin: caută-l cel mai bine îmbrăcat bărbat din România

 1. Deja am susţinere din partea a două persoane :D
  Dar, cum spuneam, nu mă ajută mecla …

  Doar dacă aveţi nevoie de fotograf pentru faza regională din Constanţa, aici vă pot ajuta.

 2. Stilul nu este reprezentat de trasaturile fizice .. e mult mai mult decat atat ! Nu-ti mai face atatea griji .. a avea stil nu inseamna a fi vreun papusel Ben, sa fim seriosi ..

 3. Băi, eu v-am spus că pe voi vă mănâncă chielea! :)) :D

  Faceţi sondaj de opinie şi poate mă risc, mai vedem :D

 4. Pot încerca, dacă nu dau de tambe de "democraţi" care să mă ia la alergat pe stradă. Am intrat odată într-un conflict cu o tipă care-şi plimba câinele pentru că mă aşezasem să fac 2-3 poze câinelui, era într-o postură potrivită. Şi a început să ţipe tipa la mine ca pe maidan … mai-mai că-mi venea să-mi sparg aparatul în cutia ei craniană …

  O să văd ce reuşesc să fac, nu-i bai.

 5. Laci, eu am scris articolul de aici de pe BE :) Dar voi face si un articol pe blogul meu personal si o sa dau un link catre tine si de pe o postare foarte cautata si citita , respectiv : ''cei mai sexy barbati in viata din ultimii 10 ani''. Asadar vei avea doua link-uri de la mine. Da-mi un add friend pe facebook si o sa incerc sa te promovez si intr-un grup de fete fashioniste care poate vor dori sa se lause cu barbateii lor ;)

 6. Iti multumesc pentru initiativa. Te-am cautat pe facebook, dar esti greu de gasit :) Am dat la cautare Cristina Maria, dar sunteti prea multe :)

 7. Pai nu ai vazut ce text are postarea?eram prea gay sa scriu asa ceva:D citez : "Pentru că în adâncul sufletului nostru avem un sentiment de mândrie când ne afişăm cu un bărbat bine îmbrăcat."
  Am considerat ca o femeie ar fi cea mai potrivita sa scrie despre un asemnea concurs.Cand vine vorba de barbati isi gasesc imediat cuvintele potrivite.:D

 8. O sa fiu alaturi de tine! O sa te tin de mana cand o sa sara lumea pe tine si o sa iti spun ca nu are rost sa te sperii, ca nu iti fac nimic…sunt doar oameni, ca si tine! :P

 9. sau nu!mi-e teama ca vor sari si barbati!!! si femei.ceea ce e grav :D bine nu si faza cu femeile asta se accepta:D

 10. Interesant proiectul…si da, trebuie sa fiu de acord cu tine ca hainele au o proportie foarte mare in evaluarea unui barbat, nu consider ca este un criteriu superficial, deoarece hainele pot exprima mult mai mult: atitudine, stil, personalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *