Prabusire deliberata de avion in 26 martie

Cand auzim de prabusirea unui avion ne gandim la un accident. Iata insa ca mai exista un fenomen – acela al pilotilor care in mod intentionat prabusesc un avion. Aceasta idee poate fi gasita pe site-ul BBC intr-un articol despre praburirea avionului de pe 26 martie 2015.

 

Deasupra Alpilor, co-pilotul a dorit sa distruga avionul, spune articolul. Co-pilotul avionului Germanwings, Andreas Lubitz, ar fi dorit sa se sinucida, insa actul sau a dus la uciderea tuturor pasagerilor, lucru asupra caruia nu avea dreptul. Se pare ca Lubitz ar fi fost constient pana la ultimul impact.
Acum se incearca aflarea motivelor pentru care Lubitz ar fi dorit sa se sinucida. Era dator? A fost oare o problema de religie? Vreo chestiune de razbunare?
Articolul BBC listeaza si alte cazuri in care pilotul ar fi prabusit un avion in mod deliberat –
– 29 noiembrie 2013 – 33 de oameni mor intr-o prabusire a unui avion in Namibia.
– 31 octombrie 1999 – EgyptAir Boeing 767 ucide 217 oameni prabusindu-se la 30 de minute dupa decolarea din New York.
– 19 decembrie 1997 – Un Boeing 737 calatorind din Indonezia spre Singapore se prabuseste. Peste 100 de oameni sunt ucisi.
S-a vorbit mult despre stirea de pe 26 martie 2015 la tv si pe net. Chiar a doua zi, pe 27 martie, dupa inchiderea mail-ului de pe yahoo la lista cu stiri a aparut inca un articol pe tema.
Indiferent de motive si cauze, prabusirea unui avion ramane un dezastru… Ne gandim cat de fragila este viata si cum putem avea un asemenea accident in orice moment.

Citeste si:  Coşuri cadou de Crăciun pentru întreaga familie

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *